Mircea Diaconu: Imi aranjez Aro-ul si ma duc cu el la Parlamentul European

Sambata, 31 Mai 2014, ora 14:55
9035 citiri
Mircea Diaconu: Imi aranjez Aro-ul si ma duc cu el la Parlamentul European
Foto: Facebook Pentru Mircea Diaconu

Proaspatul europarlamentar Mircea Diaconu are de gand sa isi "aranjeze putin" Aro-ul galben, masina pe care o detine si cu care si-a facut campania electorala, pentru a pleca cu ea la noul loc de munca.

"Masina este in stare buna. O sa ma duc repede acolo ca am niste intalniri urgente pentru ca am fost contactat de niste grupuri parlamentare de acolo care m-au invitat sa ma cunoasca si sa-mi prezinte proiectele lor. Ma duc si ma intorc rapid. Dar in toamna aranjez masina un pic si cu ea ma duc", a vorbit Mircea Diaconu la Romania Tv despre planurile sale de viitor.

Procentul de aproape 7% obtinut in alegeri e constituit din oameni care nu aveau de gand sa voteze pentru actuala clasa politca, crede Mircea Diaconu, care a respins afirmatiile ca ar fi luat din procentele PSD si PNL.

Mircea Diaconu - presedinte: varianta sau speculatie? (Opinii)

"Cei mai multi oameni sunt din cei care nu ar fi venit la vot. Daca se uita cineva la jocul procentelor o sa vada ca a crescut cu 7% procentul celor care au venit la vot in comparatie cu alegerile similare din 2009, ceea ce inseamna ca pe aici se regasesc procentele. Cel putin din discutii asta mi s-a spus. Ca sa incetam si cu subiectul 'de unde au venit voturile?'", a spus Diaconu, care a adaugat ca nu il intereseaza sa se compare cu altii.

"Nu ma uit in punga altuia", a spus europarlamentarul, marturisind ca nu se gandeste la o candidatiura la Presedintia Pomaniei. "In ce sens am negat-o? In sensul ca acum am treaba asta. Daca am primit acest mandat, trebuie sa-l fac cat pot de bine. E un contract intre mine si cetateni, cu voturile acelea la care tin foarte mult", a spus Diaconu.

Mircea Diaconu a obtinut aproape 7% din voturi la alegerile de duminica trecuta, clasandu-se peste partide ca PMP sau UDMR. Premierul Victor Ponta a sustinut, dupa alegeri, ca Diaconu poate fi una din variantele de candidatura pe care PSD le poate sustine la alegerile prezidentiale din noiembrie.

Quarterly Report - Editia 4

USR acuză PSD că are pe listele de consilieri dintr-o comună din Timiș doi traficanți de migranți
USR acuză PSD că are pe listele de consilieri dintr-o comună din Timiș doi traficanți de migranți
USR a transmis, joi, 23 mai, că pe listele PSD pentru Consiliul Local al localității timișene Dumbrăvița se află doi traficanţi de migranţi, condamnaţi definitiv. Totodată, USR cere...
CTP, despre bătălia electorală din București: ”A urcat cu sprijinul porcesc al CîNîN Voiculescu. Cum o să fie dacă regina Voluntariului...”
CTP, despre bătălia electorală din București: ”A urcat cu sprijinul porcesc al CîNîN Voiculescu. Cum o să fie dacă regina Voluntariului...”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat printr-o postare pe rețelele sociale bătălia electorală pentru Primăria Capitalei, referindu-se la ultimele sondaje de opinie referitoare la...
#Mircea Diaconu Aro galben, #Diaconu Aro Bruxelles plecare, #Diaconu Aro Parlament European , #europarlamentar
Comentarii