Mircea Diaconu ramane cu decizia de incompatibilitate

Miercuri, 24 Aprilie 2013, ora 19:22

   

Mircea Diaconu ramane cu decizia de incompatibilitate
Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a respins miercuri contestatia prin care fostul senator PNL Mircea Diaconu incerca sa anuleze decizia ANI de incompatibilitate.

Potrivit Romania TV, Mircea Diaconu a incercat sa scape de decizia prin care a fost declarat incompatibil, introducand o cale extraordinara de atac, care insa i-a fost respinsa de Inalta Curte de Casatie si Justitie. ANI l-a declarat incompatibil pe Diaconu intrucat acesta a fost, in acelasi timp, senator si director al Teatrului Nottara.

Mircea Diaconu mai are un proces in instanta, el fiind acuzat de conflict de interese dupa ce si-a angajat sotia la Nottara.

Mircea Diaconu isi pierde mandatul, CCR confirma conflictul intre Inalta Curte si Senat

Verdictul ANI a fost confirmat de ICCJ inca din luna iunie a anului trecut, insa la vremea respectiva Senatul a refuzat sa ia act de aceasta decizie, fiind necesara implicarea Curtii Constitutionale.

Mircea Diaconu si-a pierdut mandatul de senator - decizie luata fara cvorum

Mircea Diaconu si-a pierdut mandatul de senator la inceputul lunii decemkbrie, cu putin timp inainte de alegerile generale.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2631 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
andro_mariana
rank 4
Tovarase actor numai juca teatru politic....
Incerc sa nu exprim ce gandesc,dar ..nu pot...imi pare bine!!..lipsa decentei acestui actor a intrecut limitele suportabilitatii multor oameni care l-au admirat si poate il mai admira...Dar ca sa insisti pe niste situatii clare, sa te agati de scaunul de senator, sa fii obraznic cu societatea civila ...ma face sa ma bucur ptr. aceasta decizie...Imi pare rau ca a inceput sa semene cu REPETENTUL....
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor