Mircea Diaconu, acuzat ca ar fi scuipat un ziarist - ministrul neaga

Sambata, 02 Iunie 2012, ora 11:14
3526 citiri
Mircea Diaconu, acuzat ca ar fi scuipat un ziarist - ministrul neaga
Foto: Jurnalul

Corespondentul de la Sibiu al postului de televiziune B1 TV, Dragos Popescu, il acuza pe ministrul Culturii, Mircea Diaconu, de faptul ca l-ar fi scuipat.

"Cand am ridicat microfonul a facut un gest: "B1 - ptiu!". Probabil si-a dat seama de gafa facuta si a incercat sa dreaga busuiocul. Totusi gestul facut nu e demn de un ministru din Guvernul Romaniei", a relatat ziaristul.

Jurnalistul nu a apucat sa inregistreze acest moment, insa a inregistrat ceea ce a urmat, care continea si replica unui alt jurnalist prezent acolo, corespondentul Agerpres, care ii spunea lui Diaconu ca nu e nevoie sa scuipe.

Reporter B1: "Va stiu om de cuvant..."

Reporter Agerpres: "E si Agerpresul, adica nu trebuie sa scuipati"

Mircea Diaconu: "Deci am vorbit ieri toata ziua pe subiectul asta, m-am saturat. V-am spus si la B1, si la Romania, la toti"

Reporter B1: "Voiam sa va intrebam..."

Mircea Diaconu: "A cata mia oara, ca mor, nu mai pot..."

Reporter B1: "Ne-ati promis...e o intrebare si..."

Mircea Diaconu: "E o prostie."

Reporter B1: "Stiu ca dumneavoastra sunteti om de cuvant."

Mircea Diaconu: "Adica dumneata ma faci ca n-am cuvant?"

Reporter B1: "Nu, nu, nu. Stiu ca sunteti om de cuvant si tocmai de aceea. Mi-ati promis ca..."

Mircea Diaconu: "Pai nu, nu mi-am dat cuvantul. Daca tot..."

Reporter B1: "La inceput ati spus ca va putem pune orice intrebare."

Mircea Diaconu: "Pai chiar n-am timp. Serios!"

Reporter B1: "Vrem sa va intrebam de ce nu v-ati dus la Parchet."

Ulterior, Mircea Diaconu a negat ca l-ar fi scuipat pe corespondentul B1 TV, intr-un comunicat de presa.

"Nu exista niciun incident la Sibiu, cu niciun ziarist. Am participat la o conferinta de presa a Ministerului Culturii cu ocazia Festivalului de Teatru de la Sibiu. A fost o conferinta benefica si entuziasta. Cineva de la B1 m-a intrebat de problemele cu Procuratura. Am raspuns si am plecat. Nu s-a intamplat nimic altceva.

Au fost atatia oaspeti distinsi acolo, nu as fi putut face un astfel de gest. Chestiunea asta de la Sibiu este una inventata si, din pacate, este una de cea mai joasa speta. Nu a existat niciun incident acolo si toate dezbaterile publice pe acest subiect nu au niciun temei", a declarat Diaconu potrivit documentului citat.

Marcel Ciolacu, ironic cu anunțurile făcute de viitorii „prezidențiabili” la Washington. „Mă abțin cu greu, închipuirea performanţei”
Marcel Ciolacu, ironic cu anunțurile făcute de viitorii „prezidențiabili” la Washington. „Mă abțin cu greu, închipuirea performanţei”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat marți, 16 iulie, că nu are o problemă ca preşedintele Klaus Iohannis să fie premier după alegerile din toamnă, singura problemă fiind că ”trebuie să...
Geoană dă noi indicii despre candidatura sa: „Nu cred că a fost ultimul meu summit NATO, dar din această poziție, sigur”
Geoană dă noi indicii despre candidatura sa: „Nu cred că a fost ultimul meu summit NATO, dar din această poziție, sigur”
Mircea Geoană este convins că summit-ul de la Washington la care a participat în calitate de secretar general adjunct al NATO nu a fost ultimul eveniment de acest gen la care ia parte, dar că...
#Mircea Diaconu scuipat jurnalisti, #Mircea Diaconu scuipat B1TV, #ministru Diaconu scuipa jurnalisti , #ministrul Culturii
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Poza elena7777777
elena7777777
rank 5
Corul zdremtelor Garantat Ponta recita la gradinita de 1 iunie 2012:
  1. Marcel Ciolacu, ironic cu anunțurile făcute de viitorii „prezidențiabili” la Washington. „Mă abțin cu greu, închipuirea performanţei”
  2. Geoană dă noi indicii despre candidatura sa: „Nu cred că a fost ultimul meu summit NATO, dar din această poziție, sigur”
  3. Clotilde Armand nu renunță: a cerut anularea alegerilor locale din Sectorul 1. „Fraudă electorală”
  4. Un miliardar celebru va dona lunar 45 de milioane de dolari pentru campania lui Donald Trump
  5. Declarația pe care președintele Joe Biden o regretă acum. A fost făcută cu câteva zile înainte de tentativa de asasinat: "Este timpul să-l țintim pe Trump"
  6. Cum a ajuns Nicolae Ciucă să-și facă campanie printre liderii NATO: „Următoarele 4-6 săptămâni sunt decisive pentru candidatură”
  7. Elena Lasconi, atac discret la Nicolae Ciucă după ce și-a anunțat candidatura la prezidențiale. "Nu mă deranjează cu cine o să intru în turul 2"
  8. Nicolae Ciucă s-a decis. Candidează pentru funcția de președinte al României. Cine mai trebuie să-i dea aprobare
  9. Ordonanța care prevede restituirea permiselor dacă nu se primesc analizele în 72 de ore a fost publicată în Monitorul Oficial
  10. ”Deputatul Shaormă” vrea să spele imaginea mentorului său Dumitru Buzatu. Războiul absurd pe care îl duce cu presa