Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Mircea Diaconu nu-l vrea pe Becali in PNL: Nu-mi plac cockteilurile

Joi, 11 Octombrie 2012, ora 14:42
2668 citiri
Mircea Diaconu nu-l vrea pe Becali in PNL: Nu-mi plac cockteilurile
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PNL Mircea Diaconu a declarat, joi, ca nu sustine ideea intrarii lui George Becali in partid, deoarece nu-i plac "cocktail-urile de orice" in politica.

Intrebat daca ar sustine intrarea europarlamentarului George Becali in PNL si cum s-ar vedea in postura de coleg de partid cu acesta, Diaconu a raspuns: "Mie nu-mi plac lucrurile astea, amestecurile astea, cocktail-urile astea de orice", a comentat senatorul.

Nicolaescu, despre intentia lui Gigi Becali de a se alatura PNL: O oferta exotica

El a precizat ca nu va sustine aceasta idee.

Fenechiu: Banii lui Becali nu sunt un argument convingator pentru o fuziune cu PNL

Pe de alta parte, un alt vicepresedinte PNL, Relu Fenechiu, a evitat sa precizeze daca este impotriva fuziunii cu PNG, insa a afirmat ca ratiunea banilor nu ar trebui sa fie motivul unui astfel de demers.

"De regula gandesc de doua ori inainte de a face o astfel de afirmatie (...) Sub nicio forma nu facem o fuziune pentru un sediu, fie el si de un milion (de euro, n.red.). Nu e asta principalul argument. Intr-adevar, in campanii e nevoie de fonduri si noi, PNL, chiar daca suntem un partid elitist, nu am fost niciodata experti in a atrage fonduri la fel ca celelalte partide mari din Romania, dar chiar si asa nici acesta nu este un argument convingator", a mai sustinut Fenechiu.

Europarlamentarul George Becali a sustinut, intr-o interventie la RTV, ca in urma cu trei-patru zile a avut o intalnire cu presedintele PNL, Crin Antonescu, pentru a discuta despre fuziunea PNG cu PNL.

El a relatat ca i-ar fi spus liderului liberal ca poate veni in PNL pentru statutul de simplu membru de partid, urmand ca sediul in valoare de 1 milion de euro sa intre in proprietarea PNL.

Hasotti: Nu as fi foarte incantat de o fuziune a PNL cu partidul lui Gigi Becali

Liderul PNL Puiu Hasotti afirma, potrivit RFI, ca nu este foarte incantat de o fuziune cu Partidul Noua Generatie, el precizand ca o decizie in acest sens ar trebui luata dupa alegeri.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Mircea Diaconu Gigi Becali, #Mircea Diaconu fuziune PNL PNG, #Fenechiu Gigi Becali, #Fenechiu fuziune PNL PNG , #PNL