Coincidenta? Duminica dedicata lui Mircea Diaconu, la TVR 2

Duminica, 06 Aprilie 2014, ora 13:50
2574 citiri
Coincidenta? Duminica dedicata lui Mircea Diaconu, la TVR 2
Foto: Arhiva

Mircea Diaconu va fi prezent pe micile ecrane, duminica, nu in calitate de candidat la alegerile europarlamentare, ci in calitate de actor.

Intamplator sau nu, postul de televiziune TVR 2, condus de directorul postului public Stelian Tanase, va difuza doua filme in care joaca Mircea Diaconu, arata reportervirtual.ro.

Asadar, "Duminica filmului romanesc" ii dedica editia de astazi fostului ministru al Culturii, difuzand doua filme in care Diaconu interpreteaza rolurile principale.

Este vorba despre "Mere rosii", care va fi transmis de la ora 14.10, si productia "Asfalt tango", programata sa inceapa la ora 20.10.

Mircea Diaconu poate candida la europarlamentare: Mi-e frica, dar am incredere in justitie!

Filmele vor fi difuzate la o zi dupa ce, sambata, Tribunalul Bucuresti a decis ca Mircea Diaconu poate candida ca independent la europarlamentare.

Decizia nu a fost una definitiva, ci a putut fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti de catre reprezentantii Biroului Electoral Central (BEC) sau de catre Agentia Nationala de Integritate (ANI).

ANI continua lupta cu Mircea Diaconu si ataca decizia Tribunalului Bucuresti

Institutia din urma va ataca hotararea judectorilor la Curtea de Apel Bucuresti, a confirmat, sambata, presedintele ANI, Horia Georgescu. In schimb, purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet, a anuntat ca Biroul nu va contesta decizia Tribunalului Bucuresti.

#Mircea Diaconu filme, #Mircea Diaconu filme duminica, #Mircea Diaconu filme TVR 2 , #stiri Mircea Diaconu