Daniela Buruiana contesta daunele catre Dinescu, Plesu si Patapievici

Duminica, 29 Iunie 2008, ora 14:14
2234 citiri
Daniela Buruiana contesta daunele catre Dinescu, Plesu si Patapievici

Recursul deputatului Daniela Buruiana Aprodu, fost membru PRM, impotriva hotararii tribunalului din noiembrie 2007, prin care parlamentarul a fost obligat la plata de daune morale catre Mircea Dinescu, Andrei Plesu si Horia Patapievici, va fi luat in dicutie de Curtea de Apel Bucuresti la 1 iulie.

Tribunalul Bucuresti a admis, pe 14 noiembrie 2007, actiunea introdusa de Mircea Dinescu, Andrei Plesu si Horia Roman Patapievici impotriva deputatului Daniela Buruiana Aprodu - fost membru al PRM -, instanta obligand parlamentarul la plata sumei de 3.000 RON, reprezentand daune morale catre fiecare reclamant, relateaza NewsIn.

Dinescu, Plesu si Patapievici au decis sa o dea in judecata pe Buruiana dupa ce intr-una din aparitiile televizate ale acesteia au fost facuti "hoti, securisti, colaboratori ai agenturilor straine", a declarat duminica avocatul celor trei, Ion Dragne de la SCA Musat & Asociatii.

Instanta a respins ca neintemeiat capatul de cerere prin care reclamantii doreau ca actualul deputat independent sa fie obligat sa-si ceara scuze public fata de ei.

#decizie, #recurs, #Daniela Buruiana, #daune , #Andrei Plesu