Ziare.com

Mircea Dinescu, acuzat de ANI de incompatibilitate (Video)

de Elena Enache
Miercuri, 03 Februarie 2010, ora 10:07

   

Mircea Dinescu, acuzat de ANI de incompatibilitate (Video)
Mircea Dinescu este acuzat de Agentia Nationala de Integritate de incompatibilitate si risca sa fie exclus din CNSAS.

Potrivit unui comunicat emis miercuri de ANI, "domnul Mircea Dinescu se afla, incepand cu data de 27.03.2006, in stare de incompatibilitate, intrucat detine simultan atat calitatea de membru al Colegiului Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (C.N.S.A.S.), cat si functia de administrator al unor societati comerciale".

Mircea Dinescu este membru al Colegiului CNSAS din 27 martie 2006, iar aceasta functie este asimilata celei de secretar de stat.

In urma verificarilor ANI, care s-a sesizat din oficiu, a rezultat ca Mircea Dinescu este, din februarie 2004, administrator unic la S.C. Agroindustriala S.R.L. Giubega, in perioada 15.12.2005 - 14.11.2008, a detinut si exercitat efectiv functia de administrator unic al S.C. Gradina cu visini S.R.L.

Documentul publicat de ANI mentioneaza ca S.C. Agroindustriala S.R.L. Giubega si S.C. Gradina cu visini S.R.L. "au desfasurat activitate comerciala in mod neintrerupt si au inregistrat in perioada 2006 - 2008, venituri in suma totala de 6.145.388 RON si profit in suma totala de 2.058.010 RON".

Astfel, ANI a constatat ca Mircea Dinescu, "in calitate de persoana care exercita o functie de demnitate publica din cadrul unei institutii aflata exclusiv sub control parlamentar, nu a respectat obligatiile referitoare la regimul juridic al incompatibilitatilor".

Contactat telefonic de Realitatea Tv, Mircea Dinescu neaga statutul de incompatibilitate, invocand "formalitati" de care nu se cramponeaza.

"Toata aceasta poveste mi se pare o smecherie de a lua ochii populatiei. Probabil ca nu se mai doreste sa mai fiu la CNSAS, dar o sa mai insist in aceasta functie", a spus Mircea Dinescu. [...]

"Intr-o tara putreda de la un capat la altul, a devenit aceasta institutie de integritate o arma iordinara in mana unor politicieni pe care nu vreau sa ii numesc", a mai spus Mircea Dinescu.

Harta alegerilor locale 2020. Lista cu toti candidatii la consiliile judetene si la primariile marilor orase din Romania

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 8245 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
87 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Mircea Dinescu este acuzat de Integritate de incompatibilitate si risca sa fie exclus din CNSAS. Cel mai bine ar trebui sa-l interneze intr-un ospiciu. Ce are la cap nu se mai vindeca! Asta ca la toti COMUNISTII de fapt!

.

 

"Mircea, fa-te ca lucrezi!"...

... cum te-ai facut ca lucrezi in "revolutia" criminalilor de copii nevinovati si cum te-ai facut ca lucrezi si in CNSAS (Cooperativa Nufarul a Securitatii si a Asasinilor Sovietici), unde ati dat si dati in vileag (sau NU) pe cine "a" vrut muschii vostri, dupa bunul vostru plac.
Vezi Vadim si Sorin Rosca Stanescu, care ati decis voi ca nu au facut politie politica, si vezi Mona Musca, care tot voi ati decis ca a facut politie politica, in conditiile in care, daca a lucrat un singur parlamentar in Parlament (ala al rusinii nationale) la deconspirare, ala a fost Mona Musca.
Ati ajuns sa va credeti mai tari nu numai decat legea in statul roman, ci ati ajuns sa va credeti insusi Dumnezeu si sa supuneti oamenii oprobiului public la comanda politica.

 

Eu sunt seful KLANULUI INTORLOP BASESCU-BERCEA MONDIALU

SA TRAITI BINE MAI SOMERILOR..SARACILOR.
ROMANI SARACITI

 

am sa pun pe voi FLACARA VIOLET si tiganii

daca romanii se mai scoala impotriva mea am sa ii ard cu flacara violet si tiganii MAFIOTI.
AM DAT ROMANIA PE MANA TIGANILOR MAFIOTI!

MIRCEA DINESCU -CEA MAI MARE PRAMATIE ...DIZIDENTA DIN REGIMUL CEAUSESCU!

Se lauda mereu cu eticheta de dizident anticomunist,cand arhiva vremii pastreaza documente cu fotografii in care poetul noteaza indicatiile lui Ceausescu in live!
Taranul asta trebuie aruncat urgent din CNSAS SI OBLIGAT LA PLATA DESPAGUBIRILOR CE REZULTA DIN INSELACIUNE IMPOTRIVA STATULUI!
Sper cu aceasta ocazie sa scapam si de cea mai mizerabila emisiune rtv ...Tanases si...mitocanul!
Sa traiesti bine...tataie din Cetate!

Pungasii pseudo poeti de sprit.

I-mi pare bine ca a venit si vremea acestui om de nimic care in permanenta a asteptat in expectativa si a cules mai apoi roadele municii altora.Un pungas care a trait f.bine si in trecut fiind absolvent a S.Gheorghiu,cu legaturi stranse cu KGB prin soacra sa Ludmila Loghinovskaia.In momentul in care a fost informat de KGB ca se va intampla ceva in Romania a inceput sa strige cu gura de sarpe si sa se vrea in puscarie ca oprimat al regimului pe care l-a slujit cu abnegatie si de unde a primit ce a dorit,ca sa dea bine mai apoi(instructaj KGB)
Toata mascarada cu sus Iliescu jos Iliescu a fost rampa lui de lansare si sredibilizare(ca si pt.Cristoiu care a facut cariera cu Iliescu ,pe ca-l frecventa.
Pe cand dezvaluirile prin care acest golan pungas a pus mana pe mari suprafete de teren,conacuri,staule de vite si crescatorii de pasari?Le-a mostenit de la KGB?

INCA UN JEG CARE NE-A PACALIT MULT TIMP....

In ultimul timp insa si-a aratat adevarata fata hada, ca in fotografie...

Dinescu=mosierul hot care a deposedat ilegal de hectarele de vie si de conac pe adevaratii proprietari...Sluga credincioasa a lui Vintu/Realitatea...Escrocul frate de cruce cu Calinescu-IOR...

Escrocul asta si-a vazut de afacerile necurate printre care si deposedarea de hectarele de vie si de conac a unor proprietari de drept care au luptat fara folos in justitie...Nu e de mirare ca a intrat in grupul select Vintu-Felix-Patriciu-Bombonel al infractorilor periculosi...

Zece membri de partid

de Pastorel Teodoreanu

Zece membri de partid
Visau viată nouă
Unul a vorbit in vis,
Si-au rămas doar nouă.

Nouă membri de partid
De marxism s-au copt!
Unul s-a răscopt din ei,
Si-au rămas doar opt!

Opt membri de partid
Au trecut la fapte ...
Unul a trecut la Tito!
Si-au rămas doar sapte!

Sapte membri de partid
Fac afaceri grase,
Unul a intrat la zdup
Si-au rămas doar sase!

Sase membri de partid
Au strigat lozinci,
Unul a strigat gresit
Si-au rămas doar cinci!

Cinci
membri de partid
Cand au fost la teatru,
Unul n-a aplaudat
Si-au rămas doar patru!

Patru membri de partid
Si cam toti evrei,
Unul a plecat in Eretz
Si-au rămas doar trei!

Trei membri de partid
Vorbeau de război!
Unul a vorbit cam mult,
Si-au rămas doar doi!

Doi membri de partid
Mandri ca păunul.
Unul a innebunit,
Si-a rămas doar unul!

Un membru de partid,
Cel mai lămurit.
A plecat cu Onete-ul
Si n-a mai venit!

ZERO membri de partid,
Luptă pentru pace.
Că partidul nostru drag
Stie el ce face!


Toata stima pentru talentatul scriitor si neinfricatul revolutionar dom Dinescu care va intra in istoria Romaniei. Nu stiu cine vrea sa il inlature de la CNSAS, dar tovarasul Felix-Voiculescu stie cu siguranta ceva.

GHICI CIUPERCA CE-I ??????

Pe ei, "draga ANI"! Nu te lasa ! Toti care au deschis "pliscul" impotriva stimatului domn T.Basescu, trebuie luati la puricat ! Sa se invete minte ! Bravo ! Dar cujm ramine - am si eu o problema - cu promisiunea d-lui Macoei ca peste...o saptamina-doua - se va anunta, in direct si la o ora de virf - rezulattul cercetarii conturilor bancare ale unor ministri, precum Videanu, Berceanu, si altii...Asta o spunea dl.Macovei, acum vreo...doua luni...As fi tare curios sa stiu daca "cercetarile s-au terminat", si cam cite milioane de euro eu cei doi prin Bancile Elvetiene...

Si VOI sunteti niste prefacuti ORDINARI! Niste PARAZITI ai societati ca multi altii. COMUNISTI CRIMINALI! Va scaldati numai in MINCIUNI si DEZINFORMARI! Ii aprati pe cei falsi si perfizi! Asa sa PRIMITI inapoi asa cum dati asa cum faceti! NOI TRAIM BINE!

.

Boby !

Iar umbli pe ARATURA ?
In bancile streine i-si poate depune banii,,IMPOZITATI IN TARA,,oricare persoana,e vointa si optiunea proprie.
Mai nou,bancile streine cer depunatorului acte de provenienta banilor ce-i depun. Platie si veniturile efectuate inafara Romaniei, nu sunt sub jurisdictia noastra,nu-i putem controla , decat daca afacerea are sediul in ROMANIA,ori venitul s-a constituit in tara,in mod ILICIT,dovedit de instante.ANI este o structura de investigare,ce actioneaza pe teritoriul Romaniei. Ea poate cere doar informatii,,neconfidential,, dela bancile streine. pe care sa le valorifice in tara.

legea 161/2003 art.99, alin.1 si art.84 alin. 1.lit.c)..."este o formalitate si o smecherie de a lua ochii populatieipraf in ochi"?

In conformitate cu prevederile art. 99, alin. 1, lit. l) din Legea nr.161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenței in exercitarea demnităților publice, a funcțiilor publice și in mediul de
afaceri, prevenirea și sancționarea corupției, membrilor Colegiului C.N.S.A.S. li se aplică regimul incompatibilităților prevăzut pentru miniștri și, respectiv, secretari de stat.

Potrivit dispozițiilor art. 84 alin. 1. lit. c) și alin. 2 din acelașiact normativ, funcția de membru in cadrul Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității este incompatibilă cu funcția de administrator la societățile comerciale.

1. Incepand cu 19.02.2004, domnul MIRCEA DINESCU detine funcția de administrator unic la S.C. AGROINDUSTRIALA S.R.L. GIUBEGA;
2. in perioada 15.12.2005 – 14.11.2008, domnul MIRCEA DINESCU a detinut si exercitat efectiv funcția de administrator unic al S.C.GRĂDINA CU VIȘINI S.R.L.;
3. S.C. AGROINDUSTRIALA S.R.L. GIUBEGA si S.C. GRĂDINA CU VIȘINI S.R.L. au desfăsurat activitate comercială in mod neintrerupt si au inregistrat in perioada 2006 - 2008, venituri in sumă totală de 6.145.388 RON și profit in sumă totală de 2.058.010 RON.

Acestea sunt prevederile legale si activitatile domnului Mircea Dinescu, ca administrator unic, al respectivelor societati comerciale aflate in incompatibilitate cu functia din Colegiul C.N.S.A.S.

ANI, infiintata dupa promulgarea la data de 21 mai 2007 a Legii 144/2007, NU ESTE "o arma ordinara in mana unor politicieni pe care nu vreau sa ii numesc", asa cum spune domnul Mircea Dinescu.
Este o institutie a statului, care functioneaza legal si aplica strict legea, de 2 ani! PUNCT.

Si eu sunt INCOMPATIBIL - sunt administrator la F.C. CEAHLAUL , am socitetile comerciale pe care le administrez....

Intrebatil pe dl. LICIU ca nu mai incape de mine ....am si postul 1 Tv. de Neamt unde sunt administrator....
ANI - nu are treaba cu noi cei de la PUTERE ....numai cu cei care ne-au incomodat in campania electorala...
Acum seful il va trimite la BULGARI - pe DINESCU....
Ati mai auzit vre-o stire de mine ??? Nici nu o sa mai auziti...hahahaha

Tu esti B_U_Ba secolului si a tuturor COMUNISTILOR CRIMINALI!

VOI cei ca tine sa traiti in foamete si saraci lipiti pamantului. PUTUROSI si LENESI, PARAZITI si VIERMI ai societati!

COMUNISTI, AGITATORI si DIVERSIONISTI CRIMINALI!
SALUTARI lui ILIESCU si TOATA gasca lui! Nici pe tine nu te uitam B_U_Bă CANCEROASA!

O zi buna!!!

Băi OSIRIS. Citeste ce vrea seful tău, Marele carmaci, Zeus si cum ii mai soui tu cand te rogi ăn fiecare dimineată:

Noul Imn al Romaniei:

Hai să dăm mină cu mină
Să furăm tot ce s-adună,
Să-nvirtim hora hotiei
Pe pămintul Romaniei!


Ordinea si cinstea piară!
Piară fraierii din tară !
Intre noi să nu mai fie
Decit jaf si smecherie!

Contu-n bancă de te tine
Vino să te prinzi cu mine
La hotie cu unire
Si pe functii cu-nfrătire!

Unde-i unul nu-i putere
Să se pună de-o avere,
Unde-s doi puterea creste
Si tara se prăduieste!

P-amindoi in fund ne doare
Că in haos tara moare.
Eu ti-s frate, tu mi-esti frate,
Să furăm cit se mai poate!

In guvern hai cu grăbire
Să-l secăm dintr-o sorbire,
Ca să crească banu' mare
Mai rapid in buzunare.

Dăm pomană s-un piscot
Prostului cu drept de vot
Că oricum in Romania
Noi facem paranghelia.

Mircea Dinescu, acuzat de ANI de incompatibilitate

Haoleu BUBatule, cata dreptate ai in nemernicia lu mantale!
Sa traiesti in Gradina cu visini pupincur!

shopencauer

Dinescu a citit pe toti marii scriitori comunisti, acum literatura e zero,sa citeasca dosarele, e bine ca omu sa fie ocupat tot timpul,cei care au scris dosarele sunt niste scriitori de marca.

alternativa

Decat sa il bagati in seama pe suferindul care tot scrie sub poza "lnamicului public nr 1 Basescu" si se semnaza "Berceanu-Umbrarescu etc" mai bine intrati pe mesajele pe care le primeste personal. Ele exprima cel mai bine caloarea papagalului.Sunt doarDin punctajele axumulate se poate deduce usor ca in ciuda penalizarilor, el se tot vizioneaza singur, sub alte nume si continua sa infecteze acest forum cu aiurelile din capul sau

noi stiam ca tu esti

seful prostilor de pe acest forum

Daca Mircea Dinescu este acuzat de ANi de incompatibilitate...

... atunci sa restituie statului roman toti banii pe care i-a primit incepand cu 27.03.2006.

 

"Vin tot felul de găinari să facă ordine in integritatea romanească. Toti smecherii

isi trec afacerile pe numele copiilor. Se doreste ca eu să nu mai fiu membru la CNSAS", a declarat Mircea Dinescu, la Realitatea TV."
Asa vorbeste mai nou revolutionarul Dinescu, adica aidoma unui mahalagiu...?

I.E.Feher...

... de ce ai tu pretentii ca un absolvent de "Stefan Gheorghiu" - sigur ca ma refer la Dinescu, se stie ca acestea sunt studiile lui... - sa se exprime altfel? Asta asa a fost obisnuit sa traiasca: primind bani fara sa faca nimic. Aminteste-ti scena de la TVR, din dec '89... "Hai sa ne facem ca muncim..."

Prietene, imi pare foarte rau dar cine nu vrea sa recunoasca, ca acest om are probleme la cap atunci inseamna ca a fost contaminat cu acelasi virus al lui Mircea Dinescu! Un prefacut ORDINAR! Un PARAZIT al societati ca multi altii. COMUNISTI CRIMINALI!

.

Mda, Silvia, imi amintesc bine de decembrie 1989

Chiar daca am vazut revolutia si pe revolutionarul Dinescu din diaspora. Atunci, parca si mai tarziu era asociat cu Ana Blandiana. Pe doamnerle Blandiana si Herta Mueller am avut norocul sa le intalnesc, pe Dinescu nu. Inteleg azi ca nu am pierdut nimic.

... domnule @FEHER ... pe ce program ati vizionat revolutia romana in direct ...si pentru sau din DIASPORA ASA CUM AFIRMATI MAI JOS?!!!

... atunci ca si acum ati vizionat direct sau indirect (personal am rezerve...pe 22 tvr nu emitea international...dar in numele diversiunii pot admite si asta) o cacialma numita atunci DINESCU , CARAMITRU si altii , realizator TATULICI care acum sta intr o UMBRA TOTALA ... la REALITATEA TV ...
Cacialma/revolutie/a fost sau nu a fost ... cert este ca au murit oameni ... total nevinovati care au dat legimitate lui iliescu/roman/g.v.voiculescu...constantinescu...traian basescu ... unul dintre secretele lor : dosarele folosite ca santaj politic ...in ultima vreme pastorite de catre CNSAS si de mircea dinescu ... dupa mine sursa directa a tot ce a aparut in presa si media vizuala , restul erau prea mici sa miste in FRONT ca drept dovada ca 2 spp.isti -au batut mar in fata familiei pe un coleg al dlui. dinescu ... din COLEGIUL CNSAS si nimeni nu a patit nimic ...(dar daca in trabant se afla dinescu?!!!)...
a urmat divesiunea cea mai regretabila in luptele fraticide de numire a noului PAPA ortodox Daniel si anume toti preotii mai ales cei reformisti si care vroiau sa schimbe regulile privitoare la alegeri s-au trezit cu dosarele de informatori traduse in presa ..."berbecutii in sutana" ... DE ACEEA A TREBUIT SI TREBUIE SA CADA DINESCU... maurul si a facut datoria / maurul poate sa moara ...

Domnule constantin_ion0, aveti un mod ciudat de a scrie....

In fine.
Daca traiam in afara RO inainte de asa zisa revolutie, unde puteam privi ce se intampla in RO? La tv straine, fie ele germane, elvetiene, franceze care au redat ce a transmis TVR sau corespondentii tv-urilor straine trimisi in RO.
La aceasta concluzie puteai ajunge si singur.

Confirm

pentru Franta ca "rebolutia" din '89 s-a trnsmis aproape continuu si in direct la TV (cred ca TV1 sau postul oficial, antena 2, in alternanta). Transmisie continua a facut si radioul de stiri France infos.
In timpul evenimentelor au fost in Romania numerosi jurnalisti francezi - tanarul cameraman Calderon a murit in Piata Universitatii. S-a transmis din strada, dar si de la televiziunea romana, se la "Palatul RSR" si din interiorul lui etc.
Diaspora a urmarit cu sufletul la gura evenimentele.

coment

ma ,da stiu ca esti tare-n "clanta",tare as vrea sa te cunosc,.....sa-ti explic eu cum e cu viata asta sub dictatura,eu am trait-o si pe vremea lui pantofarul....

bacos_lucian...

De ce crezi ca eu am fost scutita de viata sub dictatura? Pe 26 ian, mi-am expus si niste amintiri pe aici, sigur ca nu dintre cele mai placute...

alo! draguta,...

Numara-i pe toti din PD-L care sint in aceeasi situatie,.....inclusiv Patapievici,....,...de fapt citi ani ai avut la revolutie ?

bacos_lucian...

daca vrei sa dialoghezi cu mine, te rog sa mi te adresezi politicos si civilizat. Nu suntem nici in parlament nici la Antene sau RTV... Ce ma-ntrebi de ani? Vrei sa ma ceri de nevasta?

DE ACORD CU RESTITUIREA INDEMNIZATIEI DAR SI A SPAGILOR CARE LE-A PRIMIT SA DOSEASCA DOSARE

!

o fi primit ceva de la BAsescu?

ca numai dosarul lui a disparut! Zi-ne si noua ca vad ca stii!

mircea

Nu sa ii restitue, sa i se confiste, sau sechestreze tot la acest ordinar! Dar se descurca el pretinzand ca este ceva politic exact ca celalalt cu termopanele! Ca si pentru A. Nastase
toate impotriva lui, sunt politice!

RAZBUNAREA PINGUILUI IN NUMELE COMUNISMULUI

Intrebare ,pana acum Mircea Dinescu nu a fost "incompatibil"?Si daca "da"atunci ce a facut ANI,cea platita din bani public a acceptat o stare de ilegalitate pana ce a primit ordinul politic?Deci ANI este complicele,complicelui incompatibilitatii.

 

Dinescu

s-a bucurat destul de privilegiile datorate aparitiei la tv alaturi de "revolutionarii" Iliescu, Voican, Roman, la TVR in dec. 89. Dizident care calatorea in strainatate, care mergea frecvent la ambasada sovietica, casatorit cu rusoiaca, si unul dintre favoritii lui Gogu Radulescu, la fel ca Ana Blandiana. I-a fost bine in ceausism si i-a fost si mai bine dupa 89, la fel ca tuturor securistilor si oportunistilor "revolutionari".

 

Dementa juvenila

care l a caracterizat in tinerete ,trebuie sa recunostem,i a dat pentru o vreme o aura de adevarat disident. Dar odata cu trecerea timpului , a ajuns la concluzia ca doar banutii sunt cei care i asigura statutul de mosier.Asa ca pentru a si putea continua libidinoasele expierentele culinare la mosia de pe malul Dunarii, accepta sinecuri din partea celor va Vintu &comp .Imbatrinesti urit monser !

trebuie sa recunoastem

te exprimi pretentios si...calomnios!
ar trebui sa analizezi, un pic, daca poti, inainte de a scrie!

"dementa" este un termen injurios, aberant, inadecvat si, pentru ca semnezi "in grup" iti permiti sa aberezi!

Nu este acelas lucru sa spui:
"Dinescu e dement" sau "Basescu e securist".Intre dosarul medical al lui Mircea Dinescu si cel de securitate al lui Traian Basescu, nu este nici o legatura!
Nu este o calomnie sa spui: Basescu e securist sau Basescu este un mincinos; sunt lucruri evidente care fac deliciul presei de zi cu zi...

A spune, insa, "dementa lui Dinescu" este hazardat; singura lui vina este ca are alta opinie decat masa de marmelada de aici; este franc, deschis, spontan, stralucitor. Daca, in toata idiotenia portocalie din aceasta tara gasesti un singur personaj comparabil, imi dau demisia de pe ziare.com.
E corect, aceasta demisie nu inseamna nimic; dar, pentru simplul fapt ca ne jucam de-a presa nu inseamna ca suntem ziaristi si putem lua in desert pe oricine...

Revin: eu ma consider educat, cultivat, "intelectual" in comparatie cu Basescu; deci pot spune ca Basescu este un securist senidoct. In timp ce tu nu te poti, nici macar, compara cu Mircea Dinescu...

Eu comit un act de lesmajestate, motivat si permis de situatia din tara in timp ce tu ai gura plina de...marmelada! Nimeni si nimic, in afara unui obscur anonimat, nu iti permit sa jignesti un spirit viu, ales, al acestei tari!

Sa-ti fie rusine, tie si lui Dinu Patriciu!

Iar la datorie, toa'shu drogu' ? Bun zăvod are Felix!!!

.

mircea

DA CE GURA MARE AVEA, CA DOAR EL IL CUNOSTEA FOARTE BINE PE ILIESCU! JAVRELE!

Unde-i lege e tocmeala

De ce era nevoie sa se sesizeze ANI dupa 4 ani pentru a se pune in evidenta o incompatibilitate? Dinescu ar fi trebuit sa anunte aceasta situatie in momentul in care s-a facut propunerea. Imi amintesc insa ca atunci a fost vorba de alta incompatibilitate. Dinescu si Plesu erau contestati in virtutea calitatii lor de fosti membri ai PCR. Evident, s-a trecut peste micile chichite procedurale, data fiind notorietatea celor in cauza. Din pacate la noi totul se negociaza, inclusiv aplicarea legilor. Acest relativism generalizat ne face sa fim mai aproape de bazarul oriental decat de Uniunea Europeana. Brucan a fost un fraier. Care 20 de ani...

 

America de Sud

un analist tanar spune, de ceva vreme, ca Romania este singura tara sudamericana din Europa!

mai avea cineva vreun dubiu ca secu e din nou la putere?

chiar si dupa ce in plin an de criza si de constrangeri bugetare foarte severe serviciile speciale s-au ales cu bugete sporite?
"moarte securistilor" se striga in p-ta Romana pe 12 ianuarie 1990 - ce pacat ca a fost doar retorica acel strigat...

 

@ eu-insumi. APARENTELE INSEALA !

Au fost structuri informative platite de unele ministere,dar care AU FOST COMASATE FINANCIAR,astfel ca finantarea de la mnister a fost trecuta la finantarea structurilor informative si ...din nnepriceperea unora a acetui fenomen,,s-au alarmat,, ! Nu este Boc ,,mana sparta,, cu banii. Credeti ca Palamentul ar fi votat bugetul acestora daca era majorat ? Nu,nicidecum !
D.voastra aveti ceva influienta de la ,,FLACARA VIOLETA,, !

da

sint o gramada ,aici ,care nu cred ca securitatea e mai tare ca pe vremea lui Ceausescu,....in curind or sa ne stie si meniul de acasa ......foame,la prostime taiat,ca secu dat....as dori sa fiu eu bine inteles,...dar, se pare ca Ioana si mai vreo doi sint care inteleg,restul sint "aburiti" de actuala putere. Nu-i acuz,au tot dreptul,....sa traim,sa mai apucam sa comentam asa peste un an.

Scuze

ca am omis sa incadrez cuvintul dement in ghilimelele de rigoare. Nu s a vrut un diagnodsic- insulta, ci mai mult un alint , evidentierea unei trasaturi a sale care l a scos in evidenta fata de gloata.
Acum ca mi am facut mea culpa , asa dori sa ti atrag atentia domnule foarte educat , ca daca eu nu am nici o obligatie cetateneasca fata de Dinescu si mi pot permite sa l ignor , tu nu poti sa faci acelasi lucru cu Presedintele . Esti obligat sa i acorzi respectul cuvenit, deoarece acesta reprezinta vointa noastra a majoritatii !! Asta daca educatia aia la care faci referire nu e doar o crusta groasa obrazul tau !!

ROTILE JUSTITIEI AR TREBUI SA SE INVARTEASCA MAI REPEDE IMPOTRIVA CELOR CE-SI PERMIT SA-SI VARE CU IMPUNITATE MANA IN TREZORIA POPORULUI ROMAN!

Raspuns catre "OSIRIS"...

Sa te auda Dumnezeu! Amin si Amin...cum zic Baptistii!!
Dar, sa speram ca "ANI" nu se joaca de-a politica, si nu se deda la declaratii si acuzatii spectaculare, ci merge ENERGETIC cu instrumentatia pana la poarta puscariei [(vinovatilor care jefuie "ca si in jungla" din trezoreria (si-asa) saracacioasa a poporului Roman care de 20 de ani i-i duce in spate...dar pana cind]???

 

E normal sa-ti doresti binele acestei tari si al acestei natii! Si chiar doare cand vezi cum colcaie de VECHII COMUNISTI si NOII COMUNISTI! Sa speram ca-si vor face treaba pana la capat... .

.

...maurul si a facut datoria /maurul poate sa moara...inaltatoare grija ANI fata de "moralitatea" functiilor statului ...

...iar pentru mircea dinescu este buna o asemenea lectie ...daca ar avea bun simt ar propune el insusi inainte de a parasi scena ... dizolvarea CNSAS si PUBLICAREA tuturor dosarelor pastorite cu atat grija "parinteasca" de catre aceasta...
santajul politic poate opera si in alte directii avand in vedere ca politicienii sunt sau devin din ce in ce mai tineri asa ca nu prea aveau in 1989 dosare de ciripitori...

 

Sa ceara Dinescu publicarea dosarelor?

Cand el a fost pus acolo exact ca lupul sa pazeasca stana?
Dinescu este primul care nu vrea publicarea acelor dosare.
Dosarele acelea, inafara ca au putut fi utilizate pentru santaj, il vizeaza chiar pe el.

boierului i se clatin a boieria ! IN SFARSIT !

ma bucur sincer. Dupa ce s-a invartit de i-a mers bine-n comunism, dupa ce a scos la iveala o dizidenta oportuna si grozav de rodnica din toate punctele de vedere (pozitie, notorietate, avere), dupa ce a sfidat pe romani seara de seara la TV rasturnat ireverentios si debitand banalitati otravite, dupa ce s-a simtit stapan in toate cele (pronuntand cu enfaza posesivul : tara MEA, mosia MEA sau racnindu-si egoul exacerbat pe micul ecran : sa-MI spuna MIE ?! sa-MI faca MIE ?!) iata ca pozitia LUI se clatina.
Nu stiu cum se va termina povestea acestei incompatibilitati, dar sincer ma bucur.

 

@Val - baiat cat T. basilic de INTELIGENT

Lasa-l pe Dinescu si vezi peste cateva luni sa nu-ti dea bucuria in tristete sau si mai rau, in disperare!

Rafinarie = alt ,,NOSTRADAMUS,, mioritic !

Vezi ca ma refer la ,,previziunile tale inteligene,,!
Esti frate cu mama Omida sau stranepot de-al lui NOSTRADAMUS,unul de pe-la noi,mioritic,ca Petrache Lupu ?

SA FIE VORBA DESPRE O,,PURIFICARE POLITICA!!"!?

In ultimul timp.observ..foarte multa seriozitate si exigenta..la ANI!Daca s-ar fi comportat astfel,,in toate timpurile..de la infiintare si pana acuma",nu am mai fi avut atatia corupti si corupatori!Cei din ANI si alte ,,organe ale statului"sunt curati ca lacrima,nu au cedat niciodata in fata,,mitei,minciunii,coruptiei si corupatorilor"!!??Dinescu..vorbeste mult,se baga in toate,a ajuns bogat printre imbogatitii revolutiei si,,uneori"intra in pielea scriitorului neanteles,dar care cere ascultare[urmaresc emisiunea pamflet..realizata impreuna cu d-l TANASE"]SI GASESTE...TOCMAI CEEA CE GANDESTE!

 

DRAGEI ANGELICA,

Relativismul nu are ce cauta in interiorul unei institutii menite a da verdicte clare! In ANI nu suntem in incinta unei piete, unde negociem pretul patrunjelului! Ea a fost creata pentru a curata scene publica si institutionala a Romaniei! La fel ar fi trebuit sa se petreaca lucrurile si la CNSAS! Dar cu ajutorul "disidentului" filorus, "poetul-mascarici" si a prietenului Cazimir Ionescu, au dus in derizoriu importanta acestei institutii! Nu i-ati vizionat clamandu-si orgoliul, prostia, impotenta, de pe scarile CNSAS? Bine platiti de Moscova, agentii tarului putinica! Dar le-a cam ajuns la final sceneta penibila!

Stimata doamna Angelica Tabacaru: Daca s-ar fi comportat astfel,,in toate timpurile..de la infiintare si pana acuma",nu am mai fi avut atatia corupti si corupatori!

Nu stiu daca "Cei din ANI si alte ,,organe ale statului"sunt curati ca lacrima,nu au cedat niciodata in fata,,mitei,minciunii,coruptiei si corupatorilor"!!??", asa cum va exprimati dvs., dar stiu sigur ca:

Legea 144/2007, Legea privind organizarea si functionarea Agentiei Nationale de Integritate, ANI, la care faceti referire, a fost emisa la 21 mai 2007.

Deci, stimata doamna, nu avea cum sa functioneze din "toate timpurile"!
Legea a intrat in vigoare la data de 21 mai 2007. Doamna Monica Macovei, s-a luptat greu pentru aceasta lege. De aceea este si foarte "iubita" in Romania, tara cea mai corupta fara corupti.
De la functionarea ANI, ca institutie pot fi maxim 2 ani, presupunand ca ea s-a organizat numai in jumatate de an.
Verificati cand afirmati ceva.

dinescule !

Bine ca nu te exileaza in Bulgaria.....de fapt am mai scris ca Basescu a inceput "exterminarea" adversarilor si opozantilor PD-L si Basescu,....chiar daca ar fi incompatibil ,in PD-L sint ceimai multi in aceasta situatie...cu dictatura inca nu ma crede nimeni,...deja a prins forma. sa traiti bine,...care mai apucati.

 

Incep cu ei, termina cu noi. Sa traim bine!

Invitat la un consulat din Germania, gazdele vorbeau despre poetul Dinescu. Nu mai vorbiti de rau oamenii de valoare ai acestei tari. E clar, domnul Dinescu plateste pentru ca a fost si este anti- Basescu. Domnule Dinescu, disident ai fost disident ramai, ca si domnul Goma,nici comunistii nu va iubesc dar nici ,,capitalisti,,

 

nu a fost si nici nu este dezident , E UN MARE OPORTUNIST SARLATAN care manipuleaza credulitatea opiniei publice

!

tanti !

sa inteleg ca esti de-a lui Poc?da? esti de la Cluj,...apoi ma fata,daca mai esti,muierile din ardeal is mai destepte ca barbatii,...tu cum ai gresit?

trist dar adevarat,...

cind ii vad pe cei care sint ,....."adeptii"puterii,mi frica,...de ce vom ajunge......totusi e bine ca lumea comenteaza,pro sau contra,.....dar lumea trebuie sa se trezeasca,....DICTATURA e deja instalata. Sa traiti bine! care mai apucati.......

 

Dictatura?

Poate explici in ce consta dictatura sa intelegem si noi... Ciudata dictatura a mai instaurat Base de-i arunca cine are chef cu zoaie-n cap si nu numai ca nu pateste nimic dar mai e si laudat de "curajosii" asemenea lui.
Sau, daca intr-adevar asta e dictatura, trebuie sa recunoastem ca e una cu totul noua. Base e un mare inventator, a inventat dictatura in care dictatorul se complace sa primesca ceas de ceas toate injuraturile imaginabile. Nu credeti ca ar trebui sa fim mindri, noi Romanii de asa mare inventie?

da-i si tu omului putin timp

incet incet n-o sa mai zica nimeni nimic de rau de el. Ziarele s-au cam terminat, inamicul public nr. 1, Dinescu, care a cascat pliscul o sa fie dat afara de la CNSAS, Vantu si Voiculescu or sa fie curand la puscarie- as aca nici televiziunile n-or sa mai zica nimic, inca putin si o sa puteti sa cantati toti in cor sa traiasca marele conducator, fara sa poata zice nimeni nimic.
Putina rabdare, ce ***!!!

alo!

Mai vorbim peste un an,...eventual fata-n fata,ca n-o sa mai comentam pe Ziare.com prea mult.....

@bacos_lucian !

Nu te-as accepta ca prieten. Pari a fi un ,,visin,, din gradina lui Dinescu. De regula NU MA INSEL !

dumneata ,

te cramponezi pe ideea cu dictatura ,prin fapte concrete o poti confirma?Eu deocamdata vad doar dictatura tuturor,asupra a orice(vorbesc de societatea civila).Ori dumneata cum definesti, anii de guvernare psd?Cum definesti,ascensiunea lui iliescu?Cum definesti formarea defectuoasa evident ,de catre psd in lunga sa domnie? cum definesti dumneata eliberarea pietei de asa zisii "golani",in modul cel mai violent ,incit a doua zi se spala singele pe caldarim?Cum definesti neputinta sau neimplicarea autoritatilor statului la venirea minerilor?Cum definesti faptul ca republica moldova ,a fost nevoita sa-si declare independenta si nu unirea cu tara ,datorita tratatului cu moscova incheiat imediat dupa revolutie,la modul cel mai rusinos cind pentru a doua oara am cedat acest teritoriu?Afirmi ca te-ai intilnit cu doamna Blandiana,oare stie si cum gindesti?Pot sa-ti mai pun asemenea exemple de dictatura,ce ar fi sa le punem in balanta sa vedem rezultatul?Deci de care dictatura vorbim?


Prima   1   2   3   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor