Ziare.com

Revocarea lui Dinescu din CNSAS, reluata la Parlament

Joi, 02 Septembrie 2010, ora 13:34

   

Revocarea lui Dinescu din CNSAS, reluata la Parlament
Solicitarea ANI prin care se cere Senatului demiterea si inlocuirea lui Mircea Dinescu din functia de membru al Colegiului CNSAS a fost transmisa catre Birourile reunite ale celor doua camere ale Parlamentului pentru a fi analizata, a declarat joi chestorul Senatului, Ioan Chelaru.

Senatorul a precizat ca in Biroul Permanent al Senatului s-a apreciat ca pentru un raspuns oficial acordat ANI solicitarea Agentiei va trebui analizata la nivelul conducerii celor doua camere ale Parlamentului.

Agentia Nationala de Integritate a anuntat in 3 februarie, printr-un comunicat, ca Mircea Dinescu se afla in stare de incompatibilitate din luna martie 2006, pentru ca detine simultan functia de membru in cadrul Colegiului CNSAS, asimilata celei de secretar de stat, si pe cea de administrator la doua societati comerciale, prin urmare risca suspendarea din functia de la CNSAS.

Institutia s-a sesizat din oficiu in urma unor articole de presa care semnalau posibila stare de incompatibilitate a lui Dinescu, in calitate de membru al Colegiului CNSAS.

Actul privind constatarea starii de incompatibilitate a lui Mircea Dinescu, emis de ANI in data de 3 februarie, a ramas devinitiv si irevocabil, prin urmare Agentia de Integritate a anuntat pe 23 februarie ca va cere Parlamentului revocarea lui Dinescu din functia de membru al Colegiului CNSAS.
Harta alegerilor locale 2020. Lista cu toti candidatii la consiliile judetene si la primariile marilor orase din Romania

Sursa: rNews

Articol citit de 1149 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Nasol!

Cum se va descurca Nus fara ajutorul lui Dinescu,excelent platit pe drepturi de autor de IRtv?

 

nici o grija,mircea nu pleaca cu mina goala

a copiat tot ce-a prins,chiar si condica de prezenta,mai putin condica de sugestii si reclamatii desi ar fi fost un document extrem de pretuit...


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor