Ziare.com

Dinescu a invins ANI la Curtea de Apel, decizia nu e definitiva

Miercuri, 10 Noiembrie 2010, ora 12:48

   

Dinescu a invins ANI la Curtea de Apel, decizia nu e definitiva
Curtea de Apel Bucuresti a anulat decizia Agentiei Nationale de Integritate privind incompatibilitatea lui Mircea Dinescu, stabilita ca urmare a faptului ca acesta detinea simultan functia de membru al Colegiului CNSAS, asimilata celei de secretar de stat, si pe cea de administrator la doua firme.

Instanta a admis, marti, cererea lui Dinescu de anulare a deciziei ANI, potrivit careia poetul s-ar fi aflat in stare de incompatibilitate din martie 2006.

Decizia Curtii de Apel nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Agentia Nationala de Integritate s-a sesizat din oficiu in acest caz, in urma unor articole de presa ce semnalau posibila stare de incompatibilitate a lui Dinescu, in calitate de membru al Colegiului Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS).

In urma verificarilor si analizarii informatiilor primite de la alte institutii a rezultat ca, din 19 februarie 2004, Mircea Dinescu este administrator la SC Agroindustriala SRL Giubega, iar in perioada 15 decembrie 2005 - 14 noiembrie 2008 a detinut si exercitat efectiv functia de administrator la SC Gradina cu Visini SRL. Cele doua societati au avut venituri totale de peste sase milioane de lei si profit de peste doua milioane de lei in perioada 2006-2008.

In perioada 2006 - 2008, Dinescu a avut venituri de 679.240 de lei din drepturi de proprietate intelectuala, astfel: in 2006, un venit net de 110.267 lei, in 2007 - de 46.673 lei si in 2008 - de 522.300 lei.
Harta alegerilor locale 2020. Lista cu toti candidatii la consiliile judetene si la primariile marilor orase din Romania

Sursa: rNews

Articol citit de 1143 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Dinescu ... un liberal ....

....profitor ....

 

si ...

boier mare !

@val - astia sunt oameni de dreapta!

Dinescu a spus foarte clar ca el se vade ca social-democrat dar ca nu poate sa voteze cu PSD-ul. Care e problema ta val? ca Dinescu are bani? pai si Udrea are bani. Daca esti de dreapta ce iti doresti - saracie lucie? Sau bogatii (boierii) trebuie sa fie doar pedelisti. Dinescu nu a furat deci eu il felicit ca a reusit sa faca bani. Nu are afaceri cu statul deci nu vad care e problema. Se vede ca asa zisi 'de dreapta' din pedele nu pot sa vada cu ochi buni bogatii din alte partide.

 

Și.........

....adunăturile zooportocalii susțin că Justiția nu-i independentă!?Adevărat,Justiția nu-i total indempendentă dar atat cat este,e independentă.Marea lor oftică e că Justiția nu este subjugată total.Ceea ce nu se va intampla.
Dinescule,o să caștigi definitiv.Mai sunt și oameni cinstiți in țara asta nu numai adunăturile portocalii fetide.
Nebbunul din Levant susține hoțiile portocalii.
Nu-i așa că-i aș?DA!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor