Mircea Dinescu, despre Crin Antonescu: In loc sa fie solist, a intrat intr-un cor

Duminica, 13 Martie 2011, ora 12:12
6576 citiri
Mircea Dinescu, despre Crin Antonescu: In loc sa fie solist, a intrat intr-un cor
Foto: Arhiva

Mircea Dinescu, membru in Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, critica decizia lui Crin Antonescu de a se alia cu PC-ul lui Dan Voiculescu si cu PSD, si considera de-a dreptul "trist" ca liberalii nu mai considera o tragedie lipsa de interes a romanilor fata de subiectul "colaborarea cu Securitatea".

"CNSAS nu are nicio putere de a pedepsi pe cineva, poporul decide. Eu nu am avut emotii, pentru ca indiferent daca el castiga sau nu castiga, stiam care e biografia domnului Voiculescu.

Liberalii si Crin Antonescu nu au problema numai cu Dan Voiculescu, ci cu toata aceasta poveste in care s-au bagat. Sansa lui Crin Antonescu era de alergator de cursa lunga, pusa sub sintagma singuratatea alergatorului de cursa lunga. In loc sa fie solist, el a intrat intr-un cor. El si-a ratat cariera de 'solist'", a declarat Dinescu pentru Ziare.com.

Dinescu considera pe de alta parte ca Antonescu este "mult mai simpatic si mai inteligent" atunci cand apare singur decat cand este cu Victor Ponta, liderul PSD.

Ar trebui revocat Voiculescu din functia de vicepresedinte la Senat? - Sondaj Ziare.com

"Si mai trist e ca purtatorul de cuvant al liberalilor (n.red: Mihai Voicu) a venit cu o chestie: Dom'le, oricum nu mai intereseaza pe nimeni chestia cu Securitatea!.

Intr-adevar, dar asta este o mare tristete! Si era spusa de purtatorul de cuvant al liberalilor. In loc sa spuna: E o mare tragedie ca Romania nu mai are aceasta problema cu fosta Securitate, el o ia ca o chestie pro-domo. Pai, ori esti liberal, ori esti un amarat care traieste cu nostalgia sistemului comunist?", a mai spus Dinescu.

Acesta mai considera ca liderul PNL a "ratat" . "Domnul Crin Antonescu a ratat. O sa vedeti ca nu o sa mai fie sustinut nici de Dinescu nici de Djuvara. Din pacate pentru el, asta e situatia", a completat Dinescu, referindu-se la sustinerea acordata lui Crin Antonescu la prezidentialele din 2009.

Vicepresedintele Senatului Dan Voiculescu a primit, joi, decizia finala de colaborator al Securitatii din partea magistratilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Dupa verdict, Voiculescu a scris pe blogul personal ca verdictul este incorect si va fi contestat la CEDO.

"Voi colabora cu PC in intregimea sa, inclusiv cu Dan Voiculescu atata vreme cat elementele acestei intelegeri politice si proiectele politice ale acestei aliante vor fi vor fi respectate de fiecare dintre parti", a comentat Crin Antonescu dupa ce ICCJ a dat verdictul final in acest caz.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Mircea Dinescu Dan Voiculescu, #Mircea Dinescu Crin Antonescu , #CNSAS
Comentarii
Poza Theman
Theman
rank 5
,, liberalii nu mai considera o tragedie lipsa de interes a romanilor fata de subiectul "colaborarea cu Securitatea",,