Ziare.com

Turcu si Musca, la CNSAS

Marti, 07 Noiembrie 2006, ora 12:29

   

Turcu si Musca, la CNSAS
Mult mediatizatul fost ofiter de Securitate, Liviu Turcu, este asteptat marti la CNSAS pentru a discuta cu Mircea Dinescu si Constantin Ticu Dumitrescu, membri ai Colegiului, o eventuala colaborare cu institutia pentru deconspirarea unor politicieni.Cei doi vor sa afle daca acesta poate oferi amanunte folositoare despre documentele pe care le poate invoca in sprijinul acuzatiilor sale la adresa a 11 politicieni. Turcu a spus despre acestia ca au colaborat cu Securitatea.Dupa discutia cu cei doi, dar si in functie de opiniile si curiozitatea celorlalti membri ai conducerii CNSAS, Turcu ar putea sa se intalneasca si cu acestia. Membrii Colegiului sunt interesati de documentele pe care fostul securist le poate invoca in sprijinul acuzatiilor sale.CNSAS a dat verdicte de necolaborare cu Securitatea ca politie politica pentru mai multi dintre cei aflati pe lista lui Turcu, cativa dintre ei fiind Adrian Nastase, Serban Mihailescu si Mircea Cosea, in timp ce pentru alti politicieni - cum este Teodor Melescanu - CNSAS nu a avut documente din arhiva Securitatii.La emisiunea lui Marius Tuca de luni seara, Turcu a pretins ca ar avea documente care sa ofere acoperire 100% pentru acuzatiile sale la adresa tuturor celor 11 politicieni, insa nu a oferit niciun detaliu in acest sens.Tot marti, Colegiul dezbate contestatia depusa de Mona Musca la decizia conform careia a facut politie politica. Tot mai multe voci afirma ca decizia va fi una favorabila fostei liberale.
Harta alegerilor locale 2020. Lista cu toti candidatii la consiliile judetene si la primariile marilor orase din Romania

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1748 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

mona musca - tupeu fara margini

Poti minti(pacali) pe toata lumea un timp,pe unii tot timpul dar nu poti minti(pacali) pe toata lumea tot timpul si cu toate acestea cinstitele noastre sondaje arata o crestere a popularitatii acestei muste.
Chiar asa de mult iubeste poporul nostru minciuna ???
Ca sa fim apreciati trebuie sa mergem din minciuna in minciuna ?
Ma cam indoiesc !

DA DOAMNE ROMANULUI MINTEA CEA DE PE URMA !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor