Badea despre "imbecilul" lui Dinescu: Ar mai putea fi altul in afara de mine?

Luni, 06 Iulie 2009, ora 19:48
4343 citiri
Badea despre "imbecilul" lui Dinescu: Ar mai putea fi altul in afara de mine?

Dupa ce, saptamana trecuta, presa intreaga a trambitat scaderile salariilor angajatilor trustului Realitatea-Catavencu, Mircea Dinescu si-a varsat supararile pe un anume "imbecil de la Antena 3" care ar fi ras de aceste masuri.

"Un imbecil de la Antena 3 rade si spune ba, s-a redus la jumatate..., ca si cum la ei... ", a declarat Mircea Dinescu vineri seara in cadrul emisiunii "Tanase si Dinescu".

Duminica seara, insa, in cadrul emisiunii pe care o realizeaza la Antena3, Mircea Badea s-a recunoscut in "imbecilul" despre care vorbea Dinescu.

"Care-o fi imbecilul de la Antena 3, care a ras de reducerile salariale aplicate colegilor de la Realitatea, si pe care l-a apostrofat Dinescu, in emisiunea lui Tanase. (...) Nici nu mai pun in discutie daca sunt eu sau nu imbecilul. Problema e daca sunt sau nu singurul imbecil de la Antena 3", a spus Badea.

El a revenit imediat, intarind ca nu poate fi alt imbecil la Antena 3 si chiar daca ar exista o astefel de persoana el refuza sa creada ca nu e el imbecilul "number one".

Dinescu, mama Omida

Badea se mira insa cum de Dinescu a adus in discutie acest "imbecil", avand in vedere ca el a ras de taierea salariilor dupa ce emisiunea lui Dinescu se terminase.

"Ce, era mama Omida? Eu am ras dupa. Cum sa se fi intamplat acest lucru? O mai exista alt imbecil? Refuz sa cred! Plus ca, daca mai exista altul, eu acum il provoc la duel, pentru ca vreau sa fiu cel mai mare imbecil de la Antena 3. Imbecilul number one!", a mai spus Badea.

Bani mai putini, rating mai mare

Vedeta Antenei3 nu a ratat nici ocazia de a compara cele doua trusturi concurente, aratand ca daca Realitatea face emisiuni care aduc profit mic, dar plateste salarii mari, Intactul are emisiuni care aduc profit mare, dar plateste salarii mai mici.

"Domnule Dinescu, diferenta pe fond, pe langa faptul ca eu nu sunt prieten cu patronul postului, asa cum sunteti dumneavoastra, e ca noi p-aicea facem emisiuni viabile din punct de vedere economic.

Avem salarii mai mici la emisiuni care produc profit, iar dumneavoastra aveti salarii mai mari, in emisiuni care produc pierderi. De ce?! Probabil pentru ca sunteti prieten cu patronul postului..." a comentat Badea, facand referire la declaratia lui Dinescu conform careia ar lucra si gratis pentru Vintu, deoarece ii este prieten.

"Pentru patronul acestui post, cu care sunt prieten, pot sa vin sa prestez si gratis", a declarat Dinescu.

Realitatea, batuta de criza

Conducerea trustului Realitatea Catavencu a anuntat angajatii ca salariile lor vot fi reduse cu pana la 50%, masurile de criza survenind in urma scaderii pietei de publicitate.

Cei mai afectati de masura sunt cei care castiga peste 4000 de euro pe luna. Salariile acestora vor fi injumatatite, potrivit noii grile de salarizare. Cea mai mica reducere care va fi aplicata este de 10%.

Este prima oara cand sunt luate masuri impotriva crizei financiare la Realitatea Catavencu. In timp ce alte trusturi media reduceau salariile si cheltuielile, Sorin Ovidiu Vantu a cumparat si un elicopter de cinci milioane de euro pentru postul Realitatea TV.

In luna ianuarie, in plina criza financiara, trustul Realitatea - Catavencu majorase salariile angajatilor cu 11%, ca o masura de "contracarare a devalorizarii leului in contextual crizei".

Citeste si:
Pedepse de trei ori mai mari pentru cei care agresează animale. Cum e pedepsită zoofilia
Pedepse de trei ori mai mari pentru cei care agresează animale. Cum e pedepsită zoofilia
Noile prevederi legale privind protecţia animalelor, care stabilesc sancţiuni mai dure pentru persoanele care comit orice act de cruzime sau violenţă asupra acestora, au intrat, joi în...
George Simion, scandal monstru după ce a încercat să intre cu forța într-o televiziune. Liderul AUR a urlat la un angajat: „Bă, cine ești tu?” VIDEO
George Simion, scandal monstru după ce a încercat să intre cu forța într-o televiziune. Liderul AUR a urlat la un angajat: „Bă, cine ești tu?” VIDEO
Președintele AUR George Simion a încercat miercuri seară, 18 mai, să intre în sediul televiziunii Digi24 însă a fost oprit de către paznicii postului. Conform unor imagini publicate chiar...