Topul celor mai mediatizati realizatori tv

Miercuri, 26 Ianuarie 2011, ora 13:18
2628 citiri
Topul celor mai mediatizati realizatori tv
Foto: sroscas.ro

Mircea Dinescu, Radu Moraru, Stelian Tanase si Gabriela Vranceanu Firea ocupa primul loc in topul celor mai vizibili prezentatori ai emisiunilor de dezbatere din ultimele sase luni, pe Internet.

Cum ultima jumatate de an a fost plina de evenimente in industria de media, acestia au ajuns sa fie subiect pentru multe publicatii online. Astfel, mutarea lui Moraru de la o televiziune la alta si implicarea lui Stelian Tanase la sefia Realitatea i-au propulsat pe ce doi pe pozitii fruntase.

Potrivit unei monitorizari realizate de MediaIQ si citate de Adevarul, Mircea Dinescu a fost cel mai mediatizat realizator de talk-show, in perioada 17 iulie - 19 ianuarie, cu 660 de aparitii in media online - site-uri de stiri, agregatoare, bloguri. Petrecerea data la Cetate de catre scriitor cu ocazia Anului Nou si care a fost transformata in eveniment de catre Realitatea TV, a avut un rol esential in mediatizarea sa.

Pe locul doi se afla "Nasul" Radu Moraru, cu 595 de aparitii in ultimele sase luni. Plecarea de la B1 TV si lansarea postului 10TV impreuna cu reteaua RCD&RDS l-au facut pe Moraru sa fie in centrul atentiei. Astfel, realizatorul emisiunii "Nasul" a ajuns in luna decembrie sa fie mentionat si de 27 de ori intr-o singura zi.

Stelian Tanase si numirea sa in functia de director la Realitatea TV, apoi prezenta sa in fata CNA si planul de a transforma televiziunea de stiri "intr-un nou BBC", dar si declaratiile despre faptul ca nu-si doreste functia de conducere la Realitatea, l-au adus in centrul atentiei pe Internet.

Si Gabriela Vranceanu Firea s-a facut remarcata, insa mai mult in rubrica de lifestyle a publicatiilor, care au scris despre casatoria ei cu primarul comunei Voluntari, Florentin Pandele.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#prezentatori mediatizati, #realizatori TV mediatizati , #stiri Mircea Dinescu