Topul celor mai mediatizati realizatori tv

Miercuri, 26 Ianuarie 2011, ora 13:18
2546 citiri
Topul celor mai mediatizati realizatori tv

Mircea Dinescu, Radu Moraru, Stelian Tanase si Gabriela Vranceanu Firea ocupa primul loc in topul celor mai vizibili prezentatori ai emisiunilor de dezbatere din ultimele sase luni, pe Internet.

Cum ultima jumatate de an a fost plina de evenimente in industria de media, acestia au ajuns sa fie subiect pentru multe publicatii online. Astfel, mutarea lui Moraru de la o televiziune la alta si implicarea lui Stelian Tanase la sefia Realitatea i-au propulsat pe ce doi pe pozitii fruntase.

Potrivit unei monitorizari realizate de MediaIQ si citate de Adevarul, Mircea Dinescu a fost cel mai mediatizat realizator de talk-show, in perioada 17 iulie - 19 ianuarie, cu 660 de aparitii in media online - site-uri de stiri, agregatoare, bloguri. Petrecerea data la Cetate de catre scriitor cu ocazia Anului Nou si care a fost transformata in eveniment de catre Realitatea TV, a avut un rol esential in mediatizarea sa.

Pe locul doi se afla "Nasul" Radu Moraru, cu 595 de aparitii in ultimele sase luni. Plecarea de la B1 TV si lansarea postului 10TV impreuna cu reteaua RCD&RDS l-au facut pe Moraru sa fie in centrul atentiei. Astfel, realizatorul emisiunii "Nasul" a ajuns in luna decembrie sa fie mentionat si de 27 de ori intr-o singura zi.

Stelian Tanase si numirea sa in functia de director la Realitatea TV, apoi prezenta sa in fata CNA si planul de a transforma televiziunea de stiri "intr-un nou BBC", dar si declaratiile despre faptul ca nu-si doreste functia de conducere la Realitatea, l-au adus in centrul atentiei pe Internet.

Si Gabriela Vranceanu Firea s-a facut remarcata, insa mai mult in rubrica de lifestyle a publicatiilor, care au scris despre casatoria ei cu primarul comunei Voluntari, Florentin Pandele.

Citeste si:
Partidele noi, discursuri vechi. De ce sunt sortite eșecului majoritatea noilor formatiuni
Partidele noi, discursuri vechi. De ce sunt sortite eșecului majoritatea noilor formatiuni
În ultimele luni scena politică din România a devenit înghesuită cu numeroase noi partide care vor la alegerile din 2024 să detroneze PSD și PNL în opțiunile electoratului. Cu toate astea,...
Nicușor Dan, după un concurs între școli din București: ”Dezvoltarea sportului de masă este o necesitate”
Nicușor Dan, după un concurs între școli din București: ”Dezvoltarea sportului de masă este o necesitate”
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, duminică, la premierea echipelor finaliste ale unui concurs sportiv desfăşurat între şcolile bucureştene, că dezvoltarea sportului de...