Deputatul PSD Mircea Draghici sustine ca a facut accident vascular, medicii neaga

Vineri, 27 Mai 2011, ora 10:41
4239 citiri
Deputatul PSD Mircea Draghici sustine ca a facut accident vascular, medicii neaga
Foto: infocurteadearges.ro

Cu toate ca deputatul PSD de Arges Mircea Draghici, urmarit penal pentru coruptie, a remis presei un comunicat in care sustine ca a suferit un accident vascular si a ajuns in stare grava la Spitalul Floreasca, medicii neaga acest lucru, spunand ca deputatul nu a avut decat probleme minore.

Intr-un comunicat de presa remis joi de cabinetul parlamentarului de Arges se afirmau urmatoarele: "deputatul PSD Mircea Draghici a ajuns de urgenta la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Parlamentarul Colegiului Curtea de Arges a avut tensiune marita si a suferit un accident vascular, care i-a afectat partea dreapta a fetei, inclusiv ochiul. Medicii i-au acordat asistenta de urgenta, i-au facut analize si i-au recomandat sa evite orice stres sau emotie in perioada urmatoare".

Conducerea Spitalului Floreasca a dezmintit aceste afirmatii. "Deputatul nu a fost internat in spital nicio secunda, pentru ca nu au existat niciun fel de motive. Oricine poate veni la o investigatie medicala pentru ca il doare o mana si apoi pleaca acasa pe picioarele lui. Daca ar fi suferit un atac cerebral, cu siguranta nu ar mai fi putut pleca acasa intr-un timp scurt", a declarat managerul Spitalului Floreasca, prof. dr. Radu Macovei, pentru NewsIn.

In urma cu o saptamana, deputatul PSD Mircea Draghici a aflat ca pe numele sau a fost inceputa urmarirea penala in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru fapte de coruptie si presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu.

La randul sau, lui Constantin Nicolescu i s-a facut rau la scurt timp dupa ce, pe 27 ianuarie, Tribunalul Arges a emis pe numele sau mandat de arestare preventiva si a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, unde ulterior a fost supus unei interventii chirurgicale.

#deputat accident cerebral, #deputat PSD Mircea Draghici, #deputat PSD atac cerebral , #stiri Mircea Draghici