Primarul Pandele s-a suit pe catedra. Reactia ministrului Educatiei

Sambata, 17 Septembrie 2016, ora 13:25
6249 citiri
Primarul Pandele s-a suit pe catedra. Reactia ministrului Educatiei
Foto: Facebook

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, si-a exprimat nemultumirea fata de gestul primarului din Voluntari, Florentin Pandele, care s-a urcat in picioare pe o catedra la deschiderea anului scolar pentru a se face auzit de cei prezenti.

"A fost o chestiune foarte neinspirata. Nu as putea sa spun in momentul de fata mai mult pentru ca nu stiu contextul in care domnia sa s-a urcat cu picioarele pe catedra, dar simbolic nu e ceva care sa dea incredere. Unii au comentat ca, la modul propriu, domnul respectiv calca in picioare un simbol al scolii care este catedra profesorului", a comentat Mircea Dumitru, intrebat la Digi24 ce parere are despre gestul facut de primarul din Voluntari.

Fotografia cu Florentin Pandele urcat in picioare pe o catedra pentru a-si rosti discursul a devenit viral pe Internet, fiind prilej de glume si ironii. Imaginea a fost surprinsa in curtea Scolii nr. 1 din Voluntari.

Mai mult, internautii au semnalat faptul ca edilul obisnuieste sa se cocoate pe diverse lucruri atunci cand sustine discursuri.

#Pandele urcat catedra ministrul Educatiei , #ministrul Educatiei