Fostul ministru al Apărării Mircea Duşa, luat cu ambulanţa de la o întâlnire oficială. Geoană: "A avut un incident medical"

Miercuri, 27 Iulie 2022, ora 14:36
4997 citiri
Fostul ministru al Apărării Mircea Duşa, luat cu ambulanţa de la o întâlnire oficială. Geoană: "A avut un incident medical"
Mircea Dușa FOTO Hepta

Fostul ministru al Apărării, Mircea Duşa, a fost luat cu ambulanţa miercuri, 27 iulie, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla împreună cu Mircea Geoană la o întâlnire oficială.

Fostul ministru a fost dus la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Mureş.

Se pare că lui Mircea Duşa i-a venit rău de la căldură, potrivit informaţiilor obținute de Antena3.

Fostul ministru suferă şi de cancer, boală cu care a fost diagnosticat în urmă cu ceva timp.

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a fost la sediul Batalionului 51 Operații Speciale "Vulturii", din Târgu-Mureș, însoțit de fostul ministru al Apărării și ex-prefect de Mureș Mircea Dușa și de rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie "George Emil Palade" din Târgu Mureș, prof. dr. Leonard Azamfirei.

În timpul briefingului despre capabilitățile Comandamentului Forțelor pentru Operații Speciale, desfășurat cu ușile închise, o ambulanță a unității s-a îndreptat spre locul unde avea loc întâlnirea. Apoi, a sosit o ambulanță civilă.

Inițial s-a transmis că unei persoane, probabil militar, i s-a făcut rău. În timpul declarațiilor oficiale, Mircea Geoană a făcut precizări despre incident.

"L-am văzut pe bunul meu prieten Mircea Dușa, fostul ministru al Apărării, care a fost cu noi în această vizită, ieșind din sala de prezentare.

După aceea, domnul rector Azamfirei ne-a informat că a avut un incident medical, se pare destul de serios și am asistat cu toții la plecarea ambulanței care l-a dus.

Sper din toată inima să-i dea Dumnezeu să depășească acest moment greu. Pur și simplu, ne-a luat pe toți prin surprindere. Îi urăm lui Mircea sănătate și recuperare grabnică", a declarat secretarul general adjunct al NATO.

Starea lui Mircea Dușa este, în prezent, stabilă şi el este conştient, din informațiile obținute de la familia sa.

#Mircea Dusa, #fost ministru, #ministrul apararii, #ambulanta, #intalnire oficiala , #stiri Mircea Dusa
Comentarii
Poza Mangue
Mangue
rank 1
Poza Ionut175
Ionut175
rank 5