Ministrul Dusa a pilotat un avion F16 ... in simulator

Miercuri, 14 Mai 2014, ora 17:35
2066 citiri
Ministrul Dusa a pilotat un avion F16 ... in simulator
Foto: Arhiva

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a pilotat un avion F16 intr-un simulator instalat la expozitia internationala dedicata industriei aeronautice, apararii, securitatii nationale si securitatii private - Black Sea Defense and Aerospace (BSDA) 2014.

"Spre deosebire de MIG 21 Lancer, la F16 aceste manete sunt foarte sensibile si confera un confort tehnic deosebit pilotului vizavi de felul de a manevra avionul", a comentat Mircea Dusa.

Ministrul Apararii a participat miercuri la deschiderea oficiala a expozitiei internationale BSDA 2014, care se desfasoara in perioada 14-16 mai si va reuni peste 200 de firme din 15 de tari.

Ponta, dupa zborul cu un F 16: Am fost foarte mandru cand am putut sa ma dau jos si sa merg drept

"Numai comenzile de pe piata interna nu o sa poata sa asigure o activitate eficienta a intreprinderilor din industria de aparare. De aceea organizam aceste expozitii, aceste targuri, pentru a promova produsele industriei de aparare romanesti.

Suntem la a cincea editie a expozitiei si se pare ca de la an la an interesul pentru aceasta expozitie este din ce in ce mai mare. Este un prilej de a prezenta realizarile industriei militare romanesti si a cercetarii in domeniul apararii", a aratat Dusa.

Mircea Dusa a vizitat mai multe standuri ale expozitiei, printre care cele ale Ministerului Afacerilor Interne sau cel al companiei americane Lockheed Martin Aeronautics, producatoarea avionului F16.

Victor Ponta, selfie din F16: Inca sunt viu! Pilotul se grabea (Galerie foto)

In cadrul expozitiei sunt prezentate echipamente militare terestre, navale, pentru aviatie, aerospatiale, pentru activitati de transport si suport logistic sau aflate in dotarea fortelor Sistemului National de Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala.

Ministerului Apararii Nationale a prezentat, miercuri, in cadrul expozitiei, pe Aeroportul Baneasa, avioanele MiG-21 LanceR, C-27 J Spartan, IAR 99 Soim si IAR-330 Puma SOCAT.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Mircea Dusa F16, #Mircea Dusa avion F16, #Mircea Dusa pilotat F16 , #ministrul Apararii
Comentarii
Poza mariodonadoni
mariodonadoni
rank 2
Ministru Dusa ar putea chilota si ...
Poza Pierrot
Pierrot
rank 3
Trebuia sa-l ia si pe simulatorul Ponta.