Deputat pentru diaspora: Ce politicieni sunt de vina pentru linsarea tanarului rrom in Franta
Mircea Lubanovici / stiri Mircea Lubanovici
Deputatul PDL pentru romanii din diaspora, Mircea Lubanovici, este de parere ca o mare parte din vina pentru linsarea tanarului rrom din Franta o poarta politicienii unor partide extremiste occidentale. "Este ingrijorator faptul ca asemenea incidente criminale se mai intampla inca intr-o lume civilizata. Probabil ca o mare parte din vina o poarta si politicienii unor partide extremiste din Europa de Vest, care, in timpul campaniilor electorale, au facut declaratii antidemocratice, rasiste si xenofobe, girand in acest fel atitudinile intolerante si actiunile condamnabile din ultimele zile", a declarat Mircea Lubanovici, pentru Ziare.com. Madalin Voicu, despre tanarul rrom batut in Franta, cine l-ar fi agresat si romanii din strainatate Acesta spune despre agresarea adolescentului rrom, care se afla in coma la spital, ca este "o tragedie nedorita de nimeni". Deputatul pentru romanii din diaspora subliniaza ca exista o ...

Despre Mircea Lubanovici

Mircea Lubanovici s-a nascut in 20 iulie 1958 in municipiul Suceava. A emigrat in SUA in 1985 (la varsta de 27 ani) impreuna cu sotia sa Monica cu care este casatorit din 1983.

La plecarea din tara au renuntat la cetatenia romana, dar in 1993 au redobandit-o.

Are cinci copii: Lia (24), Gina (23), Roxana (21), Jennifer (19) si Jonathan (17).

Link-uri utile:

Mircea Lubanovici
Mircea Lubanovici

Data nasterii: 20 iulie 1958,Suceava

Cariera:  Om de afaceri

Evenimente importante:  Candidatura PDL, alegeri parlamentare 2008

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Mircea Lubanovici, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.