Martor la accidentul lui Mircea Lucescu: "Am crezut ca e sinucigas!"

Miercuri, 11 Ianuarie 2012, ora 22:20
7943 citiri
Martor la accidentul lui Mircea Lucescu: "Am crezut ca e sinucigas!"

Noi detalii ies la iveala din cazul accidentului rutier provocat de Mircea Lucescu in Bucuresti, unul din martori declarand in fata politistilor ca a crezut ca antrenorul lui Sahtior este un sinucigas.

Presedintell Uniunii Sindicatelor din Transportul Public Local, Vasile Petrariu, sustine ca vatmanul care conducea tramvaiul ce a acrosat autoturismul de teren condus de Lucescu a adus in fata anchetatorilor un martor care a dat declaratii de-a dreptul socante.

Potrivit lui Petrariu, martorul respectiv a sustinut in fata anchetatorilor ca, la prima vedere, a crezut ca Lucescu vrea sa se sinucida si de aceea a intrat in fata tramvaiului, dupa cum informeaza Evenimentul Zilei.

"Potrivit vatmanului, erau aproximativ doi metri intre el si masina care a aparut pe linia de tramvai. Martorul lui Bartoc a declarat Politiei ca a crezut ca soferul care a virat este un sinucigas! Vatmanul a actionat bine, in conditiile date. Un tramvai care franeaza brusc intra in patinare si mai marge 20 de metri. Asta fiindca are 32 de tone", a explicat Petrariu

Declaratiile martorului si ale vatmanului sunt total diferite de cea a lui Mircea Lucescu, antrenorul sustinand ca a vazut tramvaiul "de la zeci de metri" si ca acesta avea timp suficient sa franeze pentru a evita accidentul.

"Daca a zis asa, nu este normal. Sincer, se putea si mai rau pentru domnul Mircea Lucescu, daca vatmanul nu actiona rapid sau tramvaiul avea tampon in fata", a mai spus acelasi Petrariu.

Nici politistii nu i-au dreptate lui Mircea Lucescu, oamenii legii eliberandu-i vatmanului o dovada in care scrie ca tehnicianul lui Sahtior a fost vinovat de producerea accidentului si ca acesta este responsabil de reparatiile tramvaiului.

Mircea Lucescu ii sfideaza pe doctori

Ultimele informatii despre starea de sanatate a lui Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a fost implicat, vineri, intr-un grav accident de circulatie in Bucuresti, pe Bulevardul Vasile Milea.

Masina condusa de Mircea Lucescu, un autoturism de teren Kia Sorento, a fost lovita, in timp ce vira la stanga, de un tramvai, apoi a fost aruncata pe contrasens, unde a fost lovita din nou, de aceasta data de un autovehicul.

Tehnicianul a fost transportat la Spitalul Universitar din Bucuresti, unde s-a constatat ca are o contuzie toracica severa, dar si multiple fracturi costale.

Duminica, el a fost supus unei interventii chirurgicale. Medicii au anuntat, in aceeasi zi, ca operatia, efectuata pentru indepartarea din cavitatea toracica a unei cantitati mari de lichid acumulata sub dren, a fost incheiata cu succes.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#accident Mircea Lucescu, #mircea lucescu sinucigas, #Mircea Lucescu spital, #martor accident lucescu, #detalii accident mircea lucescu , #antrenor