Ce a spus Mircea Lucescu dupa castigarea titlului cu Dinamo Kiev

Luni, 26 Aprilie 2021, ora 13:18
4305 citiri
Ce a spus Mircea Lucescu dupa castigarea titlului cu Dinamo Kiev
Mircea Lucescu. FOTO: Facebook / FC Dynamo Kyiv

Antrenorul Mircea Lucescu a declarat, duminica, dupa ce Dinamo Kiev a castigat primul titlu de campioana a Ucrainei dupa cinci ani, ca munca pe care a depus-o a facut diferenta intre echipa kieveana de astazi si cea din sezonul trecut.

"Nu am crezut ca intr-un interval atat de scurt, de opt luni, sa reusim sa facem o astfel de echipa, ati vazut-o si dumneavoastra in seara aceasta cum a jucat. In primul rand, ei au invatat sa joace pentru a castiga, acesta era lucrul cel mai important. Talentul e acelasi, a ramas, au acum o foarte buna organizare, disciplina totala, o interpertare a jocului asa cum mi-am dorit si cum isi doreste orice antrenor care vrea sa aiba o echipa competitiva si invingatoare.

Am jucat pentru a castiga acest meci in primul rand si am abordat altfel jocul, un joc de atac, care sa ne dea satisfactie. Celelalte meciuri le-am jucat in primul rand cu ideea de a castiga punctele.

Imagini fabuloase cu Mircea Lucescu dupa castigarea titlului cu Dinamo Kiev in Ucraina. Cum a petrecut antrenorul roman VIDEO

De aceea nu a fost un joc intamplator. Am jucat astazi si pentru spectacol, am vrut sa castigam acest joc demonstrand ca am fost intr-adevar cea mai buna echipa in acest campionat. In plus, cred ca este o demosntratie ca ceea ce investesti in jucatorii tai da rezultate. Noi, cu aceeasi formatie, cu aceeasi jucatori, dar cu o totala alta mentalitate in ceea ce priveste pregatirea, abordarea jocului, analiza am reusit sa iesim la suprafata. Munca pe care am depus-o, asta a facut diferenta, intre ce a fost aceasta echipa anul trecut si ce este astazi", a declarat Lucescu, care a castigat campionatul la primul sezon pe banca formatiei Dinamo.

Formatia Dinamo Kiev, antrenata de Mircea Lucescu, a castigat, duminica, titlul in Ucraina, dupa ce a invins cu scorul de 5-0 echipa Inhulet, in etapa a XXIII-a.

Au marcat Zabarnii '4, Besiedin '14, Tigankov '49, '71 si Popov '82.

Tot duminica, rivala Sahtior Donetk a fost invinsa de Oleksandria, scor 2-0.

Cu trei etape inainte de finalul sezonului, Dinamo Kiev are 58 de puncte, iar Sahtior Donetk are 45.

Mircea Lucescu a mai castigat titlul in Ucraina de opt ori, cu Sahtior Donetk, in perioada 2005-2014.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mircea Lucescu titlu Dinamo Kiev , #antrenor