Mircea Lucescu, dezvaluiri cutremuratoare

Luni, 01 Aprilie 2013, ora 09:34
9526 citiri
Mircea Lucescu, dezvaluiri cutremuratoare

Mircea Lucescu a decis sa clarifice situatia unui subiect despre care au existat foarte multe controverse. Antrenorul roman a vorbit in premiera despre copilaria sa, oferind detalii cutremuratoare.

Nascut la scurt timp de la terminarea celui de-al doilea razboi mondial, Mircea Lucescu a precizat ca s-a lovit de o reala problema in incercarea de a face rost de mancare.

"Am fost nascut chiar dupa razboi. Eram innebunit de foame, nu aveam ce sa mananc! Eram complet devastat!", a dezvaluit Mircea Lucescu.

In plus, Lucescu a mentionat ca a trait in conditii inumane, intr-o baraca, alaturi de fratii si parintii sai.

"Eram cinci copii, traiam cu parintii si nu aveam unde sa locuim. Am trait intr-o baraca parasita, iar apoi ne-am mutat in spitalul in care munceau parintii mei. Eram foarte, foarte saraci! Imparteam un colt de paine la cinci... Cel mai important lucru pe care l-am invatat de la parinti a fost cum sa impart cu ceilalti!", a adaugat Lucescu.

Revenind la zilele noastre, Lucescu a mentionat ca nu duce dorul Romaniei, chiar daca de noua ani lucreaza in Ucraina, la Sahtior Donetk.

"Pentru mine, casa este locul unde muncesti si pui suflet, unde esti apreciat, unde oamenii te respecta. Astazi, lumea este o singura tara foarte mare. Doar ca in unele tari este mai usor, iar in altele mai dificil", a explicat romanul.

In ceea ce priveste credinta in Dumnezeu, Lucescu a punctat ca nu este punctul sau forte.

"Fiul meu este mult mai apropiat de ideea existentei lui Dumnezeu. Desigur, si eu cred ca exista o forta, cred si eu in Dumnezeu, dar nu ma gandesc in fiecare zi la el, asa cum altii o fac. In timpul meciurilor nu ma gandesc niciodata la el. Doar in viata reala, cand se intampla cate ceva", a opinat Il Luce.

Intrebat despre modul in care viata sa s-a schimbat ca urmare a accidentului din urma cu un an, Lucescu a precizat ca gandul sau a stat numai la fotbal.

"Nu s-a schimbat nimic dupa accident. A fost un moment dificil si delicat, dar am fost norocos ca am reusit sa ma intorc la munca din nou. Toate gandurile mele au fost focusate pe castigarea campionatului si a Cupei, asa ca durerile le-am uitat rapid", sustine Lucescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
#dezvaluiri Mircea Lucescu, #Mircea Lucescu Sahtior, #copilarie Mircea Lucescu , #antrenor