Mircea Lucescu s-a îmbolnăvit în Ucraina și nu a fost prezent la primul meci din campionat pentru Dinamo Kiev. Ce a pățit antrenorul

Luni, 02 August 2021, ora 14:02
5637 citiri
Mircea Lucescu s-a îmbolnăvit în Ucraina și nu a fost prezent la primul meci din campionat pentru Dinamo Kiev. Ce a pățit antrenorul
Mircea Lucescu . Foto: Facebook

Probleme pentru Mircea Lucescu în Ucraina. Antrenorul român nu a stat pe bancă la primul joc al noului sezon din Ucraina.

O răceala puternică l-a ținut acasă pe Lucescu. Locul acestuia la partida din campionat a fost luat de unul dintre secunzi, Emil Caras.

"Mister a răcit, are puţină febră. Medicul spune că cel mai probabil este din cauza schimbării de temperatură. Afară este cald, aerul condiţionat funcţionează în birou. Iar asta i-a cauzat o răceală. Doctorul a decis că este mai bine ca Mister să nu stea pe bancă pentru a nu se enerva. Cu toţii îi dorim o recuperare rapidă. Băieţii sunt îngrijoraţi.

Cred că o parte din eforturile lor au fost pentru Mister, cel puţin aşa sper", a spus Emil Caras pentru presa din Ucraina, conform playsport.

Fără Mircea Lucescu, Dinamo Kiev a făcut spectacol în primul meci din campionat.

Echipa din capitala Ucrainei a învins cu 4-0 pe Veres.

#mircea lucescu, #Mircea Lucescu Dinamo Kiev, #raceala, #mircea lucescu ucraina dinamo kiev , #antrenor