Ce antrenor in voga de la EURO 2020 propune Mircea Lucescu la nationala Romaniei

Marti, 22 Iunie 2021, ora 10:48
3769 citiri
Ce antrenor in voga de la EURO 2020 propune Mircea Lucescu la nationala Romaniei
Marco Rossi. Foto: Facebook / Marco Rossi

Tehnicianul echipei ucrainene Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a declarat, luni, la finalul partidei Ucraina - Austria (scor 0-1), care s-a disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, ca spera ca selectionerul italian al Ungariei, Marco Rossi, sa ajunga antrenorul echipei nationale de fotbal a Romaniei.

"Marco Rossi este un fost jucator de-al meu, nu ma surprind cuvintele lui. Era un baiat foarte inteligent cu care eu am avut o relatie mai speciala, un jucator profesionist suta la suta. Din pacate pentru mine el a plecat dupa primul an la Sampdoria. Este un tip preocupat pentru fotbal. Sper ca intr-o zi sa il vad antrenor la echipa nationala a Romaniei, pentru ca este un tip foarte bine pregatit, un tip serios si care merita sa preia si o alta nationala", a declarat Lucescu la Arena Nationala.

Fost jucator al Bresciei pe cand Mircea Lucescu antrena in Italia, Rossi a avut cuvinte de lauda la adresa tehnicianului roman, despre care a spus ca i-a influentat cariera.

EURO 2020: Nebunie de meci la Budapesta. Franta nu a putut sa invinga Ungaria

Mircea Lucescu nu exclude varianta numirii lui Rossi la carma selectionatei Romaniei, afirmand ca totul depinde de adaptarea tehnicianului.

"Totul este posibil, antrenori gasesti in absolut toate tarile, important este sa se adapteze usor culturii tarii respective, jucatorilor, campionatului, organizarii. E vorba de seriozitate in pregatire, in antrenamente si toate astea pot duce la rezultate foarte bune", a mai spus Mircea Lucescu.

In primele doua meciuri de la EURO 2020, Ungaria, condusa de italianul Marco Rossi, a obtinut in "grupa mortii", un egal cu Franta, scor 1-1, si a fost intrecuta de Portugalia cu 3-0. Ultima partida din faza grupelor o va disputa miercuri, cu Germania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
După "falimentul" proiectului Cristiano Bergodi, acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, lucrează la un plan nou pentru Rapid. Conform informațiilor furnizate de jurnalistul Sorin...
Analiză: Jocul (secret) al Rusiei și Ungariei în România
Analiză: Jocul (secret) al Rusiei și Ungariei în România
Oamenii rușilor se pot infiltra în serviciile secrete și instituțiile românești? Sau sunt deja aici? Și cum a ajuns Ungaria prietenă la cataramă cu România? Raportul Consiliului Suprem...
#mircea lucescu, #Euro 2020, #Mircea Lucescu selectioner, #Ungaria, #marco rossi , #antrenor