Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Rat, la cutite cu Mircea Lucescu: M-am saturat de el!

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 07 Aprilie 2011, ora 00:07
5464 citiri
Rat, la cutite cu Mircea Lucescu: M-am saturat de el!

Razvan Rat se afla din nou la cutite cu antrenorul sau de la Sahtior Mircea Lucescu, tehnicianul reprosandu-i fundasului ca a gresit la doua goluri inscrise de FC Barcelona in partida de miercuri seara.

Internationalul nostru a fost "urecheat" de "Il Luce" in direct, in timp ce dadea un interviu celor de la TVR la finalul intalnirii de pe Camp Nou.

"Nu stiu daca asta e diferenta, noi ne-am jucat sansa noastra, am avut destule ocazii de gol. Daca la 1-0 marcam si faceam 1-1 poate altul era meciul. Am jucat cu cea mai buna echipa din Europa, poate din toate timpurile, si asta se vede. Pana la urma am avut si putina nesansa", a spus Rat, moment in care a intervenit Lucescu:"Zi, ma, ca am luat doua goluri din cauza ta!"

Rat, care s-a mai certat cu Lucescu si in trecut, a avut o reactie dura la adresa antrenorului sau:"Da, asa e, vad ca sunt criticat... deja m-am saturat de el."

Ulterior, Mircea Lucescu a incercat sa salveze din aparente, nuantandu-si criticile la adresa fundasului roman.

"Sunt suparat pe Rat... nu se poate bate un aut asa cum a batut el, la 3 metri, si apoi faza aceea cu Alves cand a venit cu el pana in careu... In rest a jucat foarte bine, dar sunt aceste detalii care fac diferenta", a mai spus Lucescu la microfonul televiziunii nationale.

Sahtiorul lui Lucescu, umilit de Barcelona in Liga Campionilor

Sahtiorul lui Lucescu si Rat a fost umilit de FC Barcelona pe Camp Nou, campioana Ucrainei fiind invinsa in mansa tur a sferturilor de finala din Liga Campionilor cu un scor incredibil, 5-1.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Rat certat Mircea Lucescu, #Sahtior umilita Barcelona, #Mircea Lucescu cearta Rat, #Lucescu Rat Sahtior barcelona , #antrenor