Mircea Lucescu i-a pus pe jar pe italieni

Miercuri, 05 Decembrie 2012, ora 07:30
3959 citiri
Mircea Lucescu i-a pus pe jar pe italieni

Mircea Lucescu i-a pus pe jar pe jurnalistii italieni la conferinta de presa de dinaintea meciului cu Juventus, din Champions League.

Desi a anuntat clar ca il intereseaza numai victoria in disputa cu piemontezii, tehnicianul roman s-a dat de gol pe final, cand a scapat porumbelul.

"Nu ne intereseaza in mod deosebit Chelsea. Ei joaca in Londra in timp ce noi ne infruntam cu italienii la Donetk. Sunt mai concentrat pe adversarul nostru si speram sa ne castigam meciul. Stim ca si echipele mari din Europa, asa cum este Juventus, mai pierd meciuri si sper ca asta sa se intample miercuri", le-a spus Lucescu italienilor.

Ziaristii din "Cizma" au insistat insa pe povestea unui posibil aranjament si l-au luat prin invaluire pe Lucescu.

Unul dintre ei l-a intrebat pe roman despre "biscotto", biscuiti in limba italiana. Cuvantul isi schimba sensul cand este folosit in fotbal, el desemnand un rezultat care este pe placul celor doua echipe. Un blat.

"Biscotto? Imi plac. Dar depinde cum sunt facuti", a fost replica lui Lucescu, italienii gandindu-se imediat ca antrenorul roman a spus mai mult decat voia.

Meciul dintre Sahtior si Jucentus este foarte important pentru Chelsea Londra, campioana Europei in exercitiu. Englezii au nevoie de ajutorul lui Lucescu pentru a spera la o calificare in faza eliminatorie a Champions League, in caz contrar urmand a se multumi cu Europa League.

Campioana Europei, la mana lui Mircea Lucescu

Inaintea ultimei etape, clasamentul Grupei E a Ligii Campionilor se prezinta astfel:

1. Sahtior - 10 puncte

2. Juventus - 9 puncte

------------------------

3. Chelsea - 7 puncte

------------------------

4. Nordsjaelland - 1 punct

Sahtior e calificata indiferent de rezultatul meciului cu Juventus, pentru ca, indiferent daca pierde si Chelsea castiga, merge mai departe datorita rezultatelor directe.

Intalnirea dintre Sahtior si Juventus va fi transmisa in direct pe site-ul Ziare.com miercuri, incepand cu ora 21.45.

M.D.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Mircea Lucescu Sahtior Juventus, #Sahtior Juventus Champions League, #Lucescu blat Sahtior Juventus , #Champions League