Roy Hodgson i-a trimis o scrisoare emotionanta lui Mircea Lucescu

Duminica, 09 Mai 2010, ora 12:31
2999 citiri
Roy Hodgson i-a trimis o scrisoare emotionanta lui Mircea Lucescu

Antrenorul lui Fulham, Roy Hodgson, i-a trimis o scrisoare lui Mircea Lucescu, drept raspuns cuvintelor frumoase adresate de antrenorul roman dupa calificarea englezilor in finala Europa League.

Mircea Lucescu a fost eliminat din Europa League de Fulham, insa nu i-a purtat pica lui Roy Hodgson, caruia i-a trimis o scrisoare de felicitare.

Dupa ce Lucescu a castigat titlul in Ucraina, reputatul antrenor al lui Fulham i-a raspuns tot printr-o scrisoare, pe care ziare.com o reda mai jos.

"Draga Mircea,

In primul rand permite-mi sa-ti multesc, sincer, pentru cuvintele frumoase pe care le-ai folosit cand ai vorbit despre noi, atat in interviul acordat UEFA cat si in cele din presa internationala

Am fost norocosi ca am reusit sa supravietuim meciurilor cu echipa ta, care a fost de departe cea mai buna pe care am intalnit-o in acest sezon de Europa League.

Acest lucru face comentariile tale si mai remarcabile si, asa cum sigur stii, orice lauda care vine de la un profesionist respectat si de sucecs, este cel mai bun lucru pe care il poti obtine.

Am urmarit rezultatele tale cu interes si am fost placut impresionat sa vad ca te-ai distantat in fruntea clasamentului. Castigarea titlului in Ucraina este doar un succes la sirul lung pe care l-ai reusit.

Bravo, Mircea! Iti multumesc ca esti un adevarat om de sport si un gentleman la nivelul unui antrenor de prima mana.

Cele mai bune urari, Roy Hodgson"

C.M.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sunt mulțumiți cu Dragușin? Tottenham mai aduce un est-european
Sunt mulțumiți cu Dragușin? Tottenham mai aduce un est-european
Clubul londonez vrea să aducă un nou fotbalist tânăr la echipa la care activează și Radu Drăgușin. Ange Postecoglou se pare că apreciază forbaliștii din Est și vrea să-l aducă pe...
Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
După "falimentul" proiectului Cristiano Bergodi, acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, lucrează la un plan nou pentru Rapid. Conform informațiilor furnizate de jurnalistul Sorin...
#mircea lucescu, #sahtior, #Roy Hodgson , #Europa League
Comentarii