Mircea Lucescu a oferit o primă reacție, după ce a fost amenințat că va fi dat în judecată de Clubul Sportiv al Armatei, pe motiv că folosește denumirea Steaua asociată clubului FCSB. În replică, el a primit o reacție ironică de la George Ogăraru.
Selecționerul echipei naționale spune că FCSB înseamnă Fotbal Club Steaua București și că nu poate trece peste istoria acestui club. Mai mult, se declară dezinteresat de proces, spunând că este o persoană particulară.
”Păi, Marius Mărgărit (n.r. jurnalistul care l-a întrebat pe Lucescu de proces), eu o să îți zic Paul. Ce faci? Cum crede cineva că un raport de 50 de ani între Dinamo și Steaua dispare așa ușor? Steaua e un brand național, nu doar al clubului. Nu poți să o desființezi de la o zi la alta. Aici e un palmares, oameni care au muncit pentru asta.
Gândiți-vă la cei care au muncit pentru renumele clubului Steaua. Să facă o echipă puternică. Steaua să se întoarcă în Ghencea. Mie îmi e greu să spun FCSB.
Înseamnă Fotbal Club Steaua București. E același lucru. Nu mai spun FC și B și spun doar Steaua. Nu mă interesează decizia instanței. Eu sunt persoană particulară.
Eu respect și echipa asta Steaua, dar și FCSB. Fac o mare greșeală. Palmaresul s-a câștigat cu trudă de generații de jucători. Gata, Paule, te iau pe tine avocat. Tactica pumnului în gură nu e în regulă.
Fac o mare greșeală rupând o tradiție care a bucurat atâția suporteri. Eu spun care este interesul fotbalului. Nu pot să se trezească că ei nu au contribuit cu nimic”, a spus Lucescu.
Conflictul a continuat pe rețelele sociale de fostul internațional George Ogăraru, coordonatorul Academiei de la CSA Steaua, care l-a ironizat pe Mircea Lucescu.
„Identitate vs Confuzie:
Dacă pe certificatul tău de naștere scrie Liviu, dar un stadion întreg te strigă Laurențiu, tu poți ajunge să te crezi Laurențiu, însă, în realitate, ești tot Liviu.
Istorie vs Rezultate de moment:
Dacă fiul tău premiant ani la rând, suferă acum din cauza unui blocaj, nu îl schimbi cu un alt copil mai performant nici dacă o țară întreagă îți cere asta.
Destinație vs Rătăcire:
Cine vrea să vadă drumul mai clar și în perspectivă, se ferește de înghesuială și iese din aglomerație. Chiar dacă o vreme va merge singur pe o cale mai lungă, în timp, va ajunge la destinația potrivită”, a scris George Ogăraru pe Facebook.