Mircea Lucescu l-a propus pe Razvan in Italia

Marti, 07 Iunie 2011, ora 21:16
2510 citiri
Mircea Lucescu l-a propus pe Razvan in Italia

Tehnicianul roman Mircea Lucescu a declarat ca fiul sau ar putea ajunge in viitorul apropiat la Brescia, echipa la care "Il Luce" l-a propus si in urma cu doi ani.

"Fiul meu a acumulat multa experienta in meciurile internationale, dar si ca selectioner. Acum doi ani l-am propus pe Razvan lui Gino Corinoni (n.r.- presedintele Bresciei). E posibil sa ajunga la Brescia, dar nu azi. Este un antrenor capabil, tanar. Trebuia sa il luati atunci. Razvan incearca acum sa se revanseze in Romania.", a spus Mircea Lucescu pentru Bresciaoggi.

Tehnicianul gruparii Sahtior Donetk a dezvaluit motivele pentru care Razvan Lucescu a demisionat de la echipa nationala.

"A plecat de la nationala pentru ca nu a mai suportat presiunea, dar a plecat dupa doua victorii consecutive si a lasat echipa in cursa pentru calificare. La Rapid a castigat doua Cupe, dar a pierdut doua titluri in ultimele meciuri. Pentru asta a vrut sa se intoarca la Rapid. Atunci cand va castiga titlul in Romania, sigur va pleca in strainatate. Chiar si in Italia.", a incheiat Mircea Lucescu.

In varsta de 65 de ani, fostul international dinamovist a antrenat timp de opt ani in Italia, aflandu-se la carma formatiilor Pisa, Brescia, Reggiana si Inter Milano.

C.F.

Programul complet al României la turneul final EURO 2024
Programul complet al României la turneul final EURO 2024
Naționala Ucrainei completează grupa României la turneul final al Campionatului European de fotbal, programat în Germania. Ucraina va fi chiar prima adversară a tricolorilor la EURO 2024,...
Motivul pentru care Marius Șumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu. Cum a reacționat antrenorul de 78 de ani
Motivul pentru care Marius Șumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu. Cum a reacționat antrenorul de 78 de ani
Marius Șumudică a evoluat ca jucător la Rapid în perioada 1997-1998 și 1999-2000 și l-a avut antrenor și pe Mircea Lucescu. Șumi a fost un jucător orgolios care s-a înfuriat pe Mircea...
#mircea lucescu, #razvan lucescu, #Lucescu antrenor Brescia, #nationala Romaniei , #Razvan Lucescu