Lucescu: Barcelona era disperata, Guardiola nu intelegea ce se intampla

Luni, 11 Aprilie 2011, ora 11:06
5211 citiri
Lucescu: Barcelona era disperata, Guardiola nu intelegea ce se intampla

Mircea Lucescu sustine ca greseala facuta de Razvan Rat in meciul cu Barcelona s-a produs intr-un moment cheie.

Tehnicianul lui Sahtior Donetk spune ca fundasul roman a gresit chiar atunci cand Barcelona era disperata, iar antrenorul catalanilor, Josep Guardiola, nu mai intelegea ce se petrece pe teren.

"Normal ca am fost suparat pe el, deoarece a facut cea mai importanta greseala din acel meci. Daca scorul ramanea 3-1, aveam o sansa mare sa ne calificam, pentru ca Barcelona era disperata, iar Guardiola nu intelegea ce se intampla de pe margine. Dar Rat a batut un aut gresit si aici s-a rupt totul", a declarat Mircea Lucescu, conform Onlinesport.

De asemenea, Lucescu a mai fost nemultumit si de faptul ca Rat a indraznit sa acorde interviuri la finalul meciului: "Pierzi cu 5-1 si mai dai interviuri? La scorul asta trebuie sa iti fie rusine de ce ai aratat pe teren".

Criticat dur pentru ca l-a certat pe Rat, antrenorul roman afirma cu tarie ca are dreptul de a spune orice despre fotbalistul in varsta de 29 de ani.

"Toata lumea uita cat de important am fost eu in cariera lui Rat! Daca nu eram eu, el nu mai ajungea aici. Dupa opt ani in care i-am indrumat cariera, am dreptul sa spun ce vreau despre el", a conchis acesta.

FC Barcelona a castigat, scor 5-1, intalnirea jucata saptamana trecuta, pe teren propriu, cu Sahtior Donetk, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor. La capatul intalnirii, Lucescu i-a imputat lui Rat primirea a doua goluri, in timp ce fundasul roman acorda un interviu.

Sahtiorul lui Lucescu, umilit de Barcelona in Liga Campionilor

Mansa secunda a intalnirii va avea loc marti, de la ora 21:45, urmand a fi transmisa, in format LIVE text, de site-ul Ziare.com.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#mircea lucescu, #barcelona Sahtior Liga Campionilor, #Mircea Lucescu Razvan Rat , #Sahtior Donetk
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Daca scorul ramanea 3-1, aveam o sansa mare sa ne calificam, pentru ca Barcelona era disperata, iar Guardiola nu intelegea ce se intampla"