Lucescu: Medicii mi-au spus ca imi pot relua activitatea

Marti, 28 Iulie 2009, ora 15:10
736 citiri
Lucescu: Medicii mi-au spus ca imi pot relua activitatea

Antrenorul formatiei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a anuntat ca a primit asigurari din partea medicilor ca isi poate relua fara probleme activitatea profesionala, dupa preinrafctul suferit in urma cu putin timp.

"Le multumesc unor oameni pentru cum s-au ocupat de mine: presedintelui clubului, doctorilor, asistentilor mei care m-au ajutat la echipa sa nu se simta lipsa mea, suporterilor si oamenilor care au fost langa mine. Si, nu in ultimul rand, jucatorilor, care au dat totul si cat am lipsit eu. Sunt in control in continuare, am fost la echipa in ultimele zile. Marti parasesc spitalul definitiv.

Sper definitiv. Rezultatele sunt perfecte. N-a fost o problema de inima, pentru ca noi, care am facut sport avem inima perfecta, ci o arteroscleroza a coronarienilor cauzata de stres. Asta este concluzia medicilor. Mi-au spus ca fara niciun fel de ezitare pot relua activitatea, desigur cu atentie. Din momentul asta fotbalul conteaza. Cel mai nefericit lucru nu este a sta in spital, ci a nu putea lucra", a spus Lucescu, intr-o conferinta de presa.

"Il Luce" a ajuns in spital in data de 15 iulie, la revenirea Sahtiorului din cantonamentul din Elvetia. Antrenorul roman a fost operat de urgenta pe cord, recuperarea sa decurgand excelent.

#Mircea Lucescu preinfarct, #Lucescu paraseste spital , #Sahtior Donetk