Lucescu: Mutu a renascut

Duminica, 24 Ianuarie 2010, ora 12:54
1516 citiri
Lucescu: Mutu a renascut

Antrenorul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, lauda evolutiile bune pe care Adrian Mutu le-a avut in startul acestui an.

"Mutu este un jucator care a renascut! Si-a recuperat increderea si forta fizica! Asta ajuta si nationala Romaniei! Poate ca problemele actuale dintre el si selectionerul Romaniei au fost stimulate de dorinta de a da cat mai mult pe teren", a spus Lucescu la Radio Blu.

Tehnicianul "minerilor" din Donetk a recunoscut ca l-a dorit in trecut pe Mutu si crede ca jucatorul roman ar fi o varianta pentru echipele puternice din regiune.

"Mutu ar fi putut ajunge la Sahtior acum 2 ani, insa in trecut era mai greu pentru ca echipa nu era la nivelul de acum, nu-l stimula. In Europa de Est sunt multe echipe puternice care ofera contracte bune pentru jucatorii de peste 30 de ani. Impresarul sau Becali isi face meseria, insa va fi Mutu cel care va decide unde va pleca", a mai spus Lucescu.

Adrian Mutu a marcat de sapte ori in cinci partide pe care Fiorentina le-a disputat in acest an.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
După "falimentul" proiectului Cristiano Bergodi, acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, lucrează la un plan nou pentru Rapid. Conform informațiilor furnizate de jurnalistul Sorin...
Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr FOTO
Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr FOTO
Adrian Mutu (45 de ani) a apărut pentru prima dată fără șapcă după ce și-a făcut implant de păr la o clinică din Turcia. Adrian Mutu a zburat la o clinică din Turcia în pauza...
#mircea lucescu, #Adrian Mutu, #Fiorentina , #Sahtior Donetk