Mircea Lucescu face un gest de aur pentru un fost mare fotbalist roman

Joi, 12 Februarie 2015, ora 07:29
8575 citiri
Mircea Lucescu face un gest de aur pentru un fost mare fotbalist roman
Foto: Look TV

Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtior Donetk, face un gest de aur pentru un fost mare fotbalist roman.

"Il Luce" a anuntat ca este dispus sa renunte la renta viagera pe care i-o ofera FRF, urmand ca banii sa ajunga la Lita Dumitru.

Fostul fotbalist al celor de la Steaua si Rapid s-a plans recent de faptul ca a fost "sarit" de pe lista veteranilor care ar urma sa primeasca bani de la Federatie.

El a dezvaluit ca pe aceasta lista se afla oameni ca Mircea Lucescu sau Anghel Iordanescu, care au suficienti bani pentru a nu mai avea nevoie de o renta viagera.

Afland de problemele lui Lita Dumitru, Mircea Lucescu a anuntat ca vrea sa renunte la banii pe care ar trebui sa ii primeasca din partea forului roman, urmand ca acestia sa ajunga la Lita Dumitru.

"Le multumesc celor de la FRF ca s-au gandit la mine atunci cand m-au propus pentru aceasta renta, insa vreau sa va spun din start ca nu am primit nimic pina acum si nici nu am de gand sa primesc. Totusi, hai sa fim seriosi! Voi credeti ca Mircea Lucescu are nevoie de acesti bani? Consider ca am castigat destul din fotbal si vreau sa ii rog pe cei de la FRF sa accepte ca eu sa ii cedez locul meu pe lista respectiva lui Lita Dumitru. El mai mult ca sigur are nevoie de acei bani si trebuie sa recunoastem ca si el a facut foarte multe lucuri bune pentru echipa nationala si pentru formatiile romanesti unde a jucat.

Lita este unul dintre cei mai buni fotbalisti pe care i-a avut Romania. Trebuie sa recunoastem acest lucru. Sa stiti ca il inteleg perfect, atunci cand se bate pentru unele drepturi de care si el trebuie sa beneficieze. Sunt convins ca mai sint si multi altii care ar avea nevoie de rentele respective, dar eu va repet, vreau sa ii cedez locul meu lui Lita Dumitru, cel de care ma leaga foarte multe amintiri placute, de pe timpul in care amandoi jucam pentru nationala Romaniei", a declarat Mircea Lucescu pentru Fanatik.

Lita Dumitru a acuzat FRF ca n-a fost inclus pe lista fostilor sportivi care urmeaza sa primeasca renta viagera, desi are o situatie financiara precara.

Federatia va oferi fostilor fotbalisti romani rente viagere cuprinse intre 1.200 si 2.000 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Mircea Lucescu bani, #Mircea Lucescu Lita Dumitru, #Lucescu bani Lita Dumitru , #Sahtior Donetk