Mircea Lucescu, in al noualea cer dupa ce a umilit-o pe Dinamo Kiev: Senzational! Ziceau ca suntem slabi

Sambata, 17 Octombrie 2015, ora 08:10
6845 citiri
Mircea Lucescu, in al noualea cer dupa ce a umilit-o pe Dinamo Kiev: Senzational! Ziceau ca suntem slabi
Foto: Hepta.ro

Mircea Lucescu a reusit cea mai importanta victorie a sezonului de pana acum, dupa ce echipa sa, Sahtior Donetk, a umilit-o pe Dinamo Kiev chiar pe terenul acesteia, impunandu-se cu scorul de 3-0.

Antrenorul roman a avut doar cuvinte de lauda pentru jucatorii sai, dupa meci.

"Per ansamblu, nu cred ca cineva se indoieste ca victoria noastra a fost meritata. Scorul putea sa fie si mai mare. Sunt multumit de echipa, nu am facut aproape nicio greseala", a spus Lucescu, citat de Sport.bigmir.net.

Acesta stie si care a fost cheia meciului: "L-am anihilat bine pe Yarmolenko si Dinamo nu a pus probleme in atac. Acum suntem pregatiti pentru meciul impotriva lui Malmo".

"A fost o surpriza pentru Dinamo, poate ca au avut o oarece teama. Asta ne-a oferit avantaj la inceputul meciului", a precizat tehniciarul roman, citat de Championat.com, adaugand ca meciul a fost unul de inalt nivel.

"Astazi ne-am confirmat puterea, am oferit un joc bun cu Dinamo", a adaugat acesta.

De asemenea, antrenorul roman a spus, la Dolce Sport, ca echipa sa a jucat senzational.

"3-0 e putin fata de ce s-a intamplat pe teren. A fost un rezultat normal, am fost foarte motivati, in timp ce ei veneau dupa trei victorii contestabile. (...) In seara asta am jucat un fotbal senzational, i-am dominat categoric. Daca nu vom fi dezavantajati cu Malmo, putem sa castigam", a spus Lucescu.

In plus, acesta a amintit ce spunea presa ucraineana inaintea partidei: "Am incercat sa pregatesc meciul spunand jucatorilor ca suntem mai buni ca ei. Ziarele si televiziunile de aici spuneau ca suntem mai slabi, dupa ce ne-au plecat multi jucatori".

"Ne-am uitat la meciurile cu Real Madrid si PSG si, lasind la o parte golurile si greselile noastre, am fost egali. Nu a fost nici o diferenta. Valoarea echipei se vede in joc, nu in rezultate", a mai declarat Mircea Lucescu.

Victorie uriasa pentru Mircea Lucescu in Ucraina: Sahtior a umilit Dinamo Kiev

In meciul de vineri, pentru echipa lui Lucescu au marcat Marlos, in finalul primei reprize, si Alex Teixeira, autor al unei "duble" in partea secunda.

Dupa aceasta victorie extraordinara, Sahtior a devenit lider in Ucraina, cu 28 de puncte dupa 11 etape, la egalitate cu Dinamo Kiev, insa cu un golaveraj superior.

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#reactie Mircea Lucescu Dinamo Kiev, #Lucescu victorie Dinamo Kiev, #Sahtior invins Dinamo Kiev , #Sahtior Donetk