Mircea Lucescu isi dezvaluie secretele

Joi, 10 Martie 2011, ora 07:22
3153 citiri
Mircea Lucescu isi dezvaluie secretele

Antrenorul formatiei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a dezvaluit cateva din din abilitatile care l-au facut sa ajunga un antrenor de succes in plan european.

"Cand eu am spus ca Guardiola a declarat ca Sahtior este a doua echipa dupa Barcelona ca organizare a jocului, unii au ras, au interpretat, au ironizat.

De-aia eu reusesc, vad lucrurile cu un pas inaintea celorlalti. Eu nu ma resemnez niciodata. Cand altii se cufunda in linistea si placerea unei comoditati de casa, eu continui sa fiu acolo.", a declarat Lucescu, pentru editia tiparita a cotidianului Prosport.

Tehnicianul care a cucerit Cupa UEFA in 2009 stie de ce in Romania nu se pot realiza performante similare precum cele de la Donetk.

"Succesul de aici e construit de noi toti, cei care credem in ceea ce facem. La noi, in Romania, nu e asa. Nu reusim sa ne indreptam toti in aceeasi directie. Pacat, succesul se construieste de toata lumea, cu incredere, entuziasm, ajutor. Se creeaza un flux magnetic pozitiv, care ajunge si la echipa. Cand toata lumea isi doreste ceva, este imposibil sa nu se reuseasca. Pe cand la noi...", a mai spus "Il Luce".

Tehnicianul roman a realizat o performanta remarcabila marti, reusind sa califice formatia Sahtior Donetk in sferturile Ligii Campionilor.

Mircea Lucescu, ridicat in slavi de italieni

Mircea Lucescu, mars triumfal prin Europa! Vezi cifrele impresionante ale Sahtiorului

Ucrainenii au spulberat AS Roma, scor 3-0, pe teren propriu, dupa ce in Italia se impusesera cu 3-2.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Performanță uriașă pentru fotbalul italian. Câte echipe va avea în Liga Campionilor
Performanță uriașă pentru fotbalul italian. Câte echipe va avea în Liga Campionilor
Italia şi-a asigurat matematic, joi, al cincilea loc în sezonul viitor al Ligii Campionilor, după ce Atalanta şi Fiorentina s-au calificat în semifinalele Europa League şi respectiv...
Gestul cu degetul care a calificat-o pe Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO
Gestul cu degetul care a calificat-o pe Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO
Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de departajare, miercuri seara, în deplasare,...
#mircea lucescu, #Sahtior Donetk, #Liga Campionilor , #Sahtior Donetk