Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Mircea Lucescu, la cutite cu fanii lui Sahtior

Joi, 12 Mai 2011, ora 12:18
5669 citiri
Mircea Lucescu, la cutite cu fanii lui Sahtior

Sahtior Donetk traverseaza una dintre cele mai bune perioada din istoria clubului, insa suporterii "minerilor" sunt suparati pe trupa pregatita de Mircea Lucescu.

Ultrasii lui Sahtior au venit la stadion pentru meciul cu Dnipro, din semifinalele Cupei Ucrainei, dar au plecat inainte ca meciul sa inceapa, in seamn de protest.

Aripa grea a galeriei celor de la Sahtior le reproseaza tehnicianului roman si jucatorilor modul in care au tratat partida cu marea rivala Dinamo Kiev, pierduta cu 0-3.

Lucescu nu este de acord cu tratamentul fanilor si i-a criticat dur pe acestia la conferinta de presa de dupa meciul cu Dnipro.

"Sunt surprins de reactia lor. Ce rost are sa vii la stadion daca parasesti tribunele inainte de start? Daca vor sa fie in centrul atentiei, atunci gresesc. Echipa e cea care coteaza cel mai mult. Poate sunt prea tineri si de aceea fac gesturile astea. Suntem o echipa puternica in Europa, disciplinata, asa ca nu inteleg ce-i deranjeaza. Poate ca nu apartin din 'familia lui Sahtior'. Imi pare foarte rau pentru ca pana acum am fost toti impreuna si ne-am bucurat de rezultate impreuna", a spus Lucescu.

In ceea ce priveste intalnirea cu Dnipro, castigata cu 2-1, Lucescu spune: "Calificarea in finala Cupei Ucrainei a fost unul dintre obiectivele noastre. E important ca l-am indeplinit. A fost un meci greu , ambele echipe si-au dorit sa ajunga in finala si au facut tot ce le-a stat in putinta".

Sahtior Donetk s-a calificat miercuri seara in finala Cupei Ucrainei, dupa ce-a invins-o in semifinale pe Dnipro, cu 2-1.

Mircea Lucescu, la un pas de un nou trofeu

In ultimul act al Cupei, Sahtior va da piept cu marea rivala Dinamo Kiev, care a eliminat-o in semifinale pe Arsenal Kiev, scor 2-0.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Mircea Lucescu scandal fani, #Mircea Lucescu Sahtior Donetk, #Sahtior Donetk finala Cupei , #Sahtior Donetk