Mircea Lucescu, la masa cu marele Abramovici imediat dupa ce a invins Chelsea

Joi, 25 Octombrie 2012, ora 11:20
6891 citiri
Mircea Lucescu, la masa cu marele Abramovici imediat dupa ce a invins Chelsea

Mircea Lucescu, antrenorul formatiei Sahtior Donetk, a fost invitatul magnatului rus Roman Abramovici imediat dupa meciul direct dintre "mineri" si Chelsea, incheiat cu victoria echipei tehnicianului roman.

"Il Luce" a ciocnit un pahar de sampanie cu Abramovici, acesta aniversand implinirea a 46 de ani chiar a doua zi dupa partida de la Donetk.

Alaturi de Lucescu a mai fost si patronul Sahtiorului, miliardarul Rinat Ahmetov.

"Dupa meci, dupa 12 noaptea, am stat cu patronul echipei mele si cu Abramovici si am ciocnit un pahar de sampanie pentru ca era ziua lui", a dezvaluit Lucescu in Adevarul.

Antrenorul roman a discutat cu finantatorul celor de la Chelsea, Abramovici reprosandu-i faptul ca i-a stricat ziua de nastere.

"Abramovici mi-a spus ca i-am stricat aniversarea provocand o asemenea infrangere lui Chelsea, dar a recunoscut ca am fost mult mai buni decat echipa lui si ca meritam sa castigam. Dupa meciul acesta, sper ca cei de la Chelsea si-au dat seama ca au gresit ca nu i-au luat pe Willian si Luiz Adriano si sunt convins ca acum sunt constienti ca echipa mea are multi jucatori tineri, talentati si valorosi", a mai spus Lucescu.

Rezultat fabulos pentru Mircea Lucescu in Liga Campionilor: Sahtior a batut-o pe Chelsea

In vara trecuta, Chelsea a insistat pentru transferul brazilianului Willian, insa Lucescu s-a opus mutarii considerand ca suma avansata de londonezi este prea mica.

Mircea Lucescu dezvaluie secretul lui Sahtior Donetk

Echipa pregatita de Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, a castigat cu 2-1 intalnirea jucata marti seara, pe teren propriu, cu campioana Europei, Chelsea Londra, in etapa a treia a Grupei E a Ligii Campionilor.

Lucescu: "Era normal sa batem Chelsea!"

In urmatoarea etapa, Sahtior se va deplasa la Londra, pentru meciul retur cu Chelsea. In cazul unei victorii, trupa pregatita de Mircea Lucescu va obtine calificare in optimile celei mai importante competitii intercluburi din Europa.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Mircea Lucescu Roman Abramovici, #Lucescu Sahtior Chelsea, #Sahtior Chelsea rezultat, #Mircea Lucescu rezultate Sahtior , #Sahtior Donetk