Presa engleza, cucerita de Sahtiorul lui Mircea Lucescu

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 08 Noiembrie 2012, ora 11:31
4949 citiri
Presa engleza, cucerita de Sahtiorul lui Mircea Lucescu
Foto: uefa.com

Chiar daca a pierdut meciul disputat pe terenul lui Chelsea Londra, Sahtior Donetk, formatia antrenata de Mircea Lucescu, i-a cucerit pe ziaristii englezi prin stilul de joc extrem de spectaculos.

Britanicii recunosc cu fair-play ca "minerii" antrenorului roman au fost de multe ori peste campioana Europei en-titre, doar norocul si erorile grave din defensiva aducand cele trei puncte in contul trupei lui Di Matteo.

"In mod cert, putine echipe care au venit pe Stamford Bridge in ultimii ani au reusit sa 'toace' gazdele intr-o asemenea maniera ca Sahtior. Schimbarile fulgeratoare din ofensiva oaspetilor au impus un ritm care a sufocat-o pe Chelsea.

Viteza cu care au reusit sa combine Alex Teixeira, Fernandinho si Luiz Adriano i-a lasat pe 'albastri' cu gura cascata. Jocul oaspetilor a fost luminat de grupul jucatorilor brazilieni, insa Chelsea a avut la randul ei noroc cu defensiva slaba a ucrainienilor", noteaza cei de la The Guardian.

Laudele pentru echipa lui Lucescu nu se oprsc aici.

"Sahtiorul merita macar un rezultat de egalitate in acest meci, probabil chiar mai mult. Vom avea o Liga a Campionilor mai puternica daca ei vor reusi sa continue si in faza eliminatorie.

Sahtior a condus jocul o buna bucata de timp, a avut cel putin tot atatea ocazii de gol ca si Chelsea, insa a fost surprinsa de cea mai veche 'smecherie' din fotbal: o faza fixa bine lucrata", au scris si cei de la Daily Mail.

Mircea Lucescu, batut dramatic de Chelsea

Sahtior Donetk a pierdut dramatic, scor 3-2, la Londra, cu Chelsea, in etapa a 4-a a Grupei E din Liga Campionilor.

Reactia lui Mircea Lucescu dupa infrangerea dramatica de la Londra

"Minerii" au primit doua goluri pe greseli de portar si au fost invinsi pe Stamford Bridge la ultima faza de joc, in urma unei greseli de marcaj la o faza fixa.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Sahtior Lucescu presa engleza, #Chelsea Sahtior rezultat, #Sahtior Lucescu Liga Campionilor, #Mircea Lucescu presa engleza , #Sahtior Donetk