Renunta Mircea Lucescu la antrenorat?

Sambata, 13 Februarie 2010, ora 13:20
2154 citiri
Renunta Mircea Lucescu la antrenorat?

Interventia chirurgicala suferita in urma preinfarctului din iulie 2009 l-ar putea determina pe Mircea Lucescu sa renunte la cariera de antrenor.

Cel putin asa sustin apropiatii lui Il Luce, care spun ca tehnicianul roman ar putea ramane doar ca director tehnic la Sahtior Donetk.

"Nu ma mai implic tare la antrenamente, iar la meciuri nu ma agit prea mult pe margine. O sa coordonez insa toate sedintele de pregatire", le-ar fi spus Lucescu senior prietenilor, potrivit Evenimentului Zilei.

"I-am zis s-o lase mai moale, caci nu mai este nici el la prima tinerete. Mi-a raspuns ca este mai atent si ca se pastreaza mai bine decat in trecut. El doar coordoneaza acum antrenamentele la Sahtior Donetk", a declarat si Constantin Fratila, fost coleg cu Lucescu la Dinamo.

In varsta de 64 de ani, Mircea Lucescu si-a inceput cariera de antrenor in 1979, pregatind pana in prezent formatiile Corvinul Hunedoara, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter Milano, Galatasaray, Besiktas, Sahtior Donetk, dar si nationala Romaniei.

Din 2004 antreneaza in Ucraina, la Sahtior Donetk, formatiei la carma careia a castigat in 2009 Cupe UEFA.

#Mircea Lucescu retragere, #Sahtior Donetk , #Sahtior Donetk