Revolta lui Mircea Lucescu

Miercuri, 01 Februarie 2012, ora 14:26
3574 citiri
Revolta lui Mircea Lucescu

Mircea Lucescu, antrenorul gruparii Sahtior Donetk, din Ucraina, s-a revoltat fata de "tratamentul" la care este supus de presa din Romania de fiecare data cand ajunge in tara.

"Il Luce" marturiseste ca nu mai are nici macar dorinta de a reveni acasa pentru ca se asteapta de fiecare data la atacuri, spune el, nemeritate.

"De fiecare data cand vin in tara, se arunca cu noroi in mine, se scot subiecte care nu exista numai ca Mircea Lucescu sa iasa rau. Nici nu-mi vine sa mai vin acasa cand stiu ce ma asteapta.

Nu stiu pe cine deranjeaza performantele mele. Eu sunt mandru ca sunt roman si pot face cinste poporului meu. Insa, sincer va spun, sunt mai respectat de catre straini: Italia, Turcia, Rusia, Ucraina. Oricine poate scrie ce vrea, dar sa se respecte adevarul, nu cer nimic mai mult. Nu vreau niciun favor de la nimeni, decat adevarul", a spus Mircea Lucescu in Ring.

In acelasi timp, antrenorul s-a referit din nou la accidentul rutier pe care l-a provocat la inceputul acestui an.

Lucescu nu si-a schimbat deloc discursul, acuzandu-l in continuare pe vatman ca nu franat suficient pentru a evita accidentul.

"Am vazut ca toata lumea ma ataca pentru ca l-am invinovatit pe vatman, se arunca noroi in mine ca si cum as fi ultima carpa si eu sunt cel care mint. Va spun, tramvaiul era la 200 de metri de mine, nici nu vazusem linia continua, am vrut sa acord prioritate unei masini si m-am gandit ca si tramvaiul va incetini, era vorba de o secunda, doua... Daca toti spun ca eu am gresit, atunci spun si eu, am gresit. Trebuia sa accelerez si sa intru in cealalta masina?... Ca toata lumea sa se simta bine, va spun: eu am fost vinovat, asa poate familia Lucescu este lasata in pace", a explicat nea Mircea.

Vatmanul rupe tacerea. Afla cum s-a produs accidentul lui Mircea Lucescu

Recent, vatmanul Marian Bartoc a vorbit pe larg despre acest accident.

Conform acestuia, Lucescu a virat scurt peste linia de tramvai, astfel ca nu a avut timp suficient pentru a reactiona si a frana asa cum trebuie.

Citeste si:
De ce ne conduc proștii?
De ce ne conduc proștii?
Pentru că mediocritatea a devenit... sub-mediocritate, urmare a scăderii vertiginoase a nivelului educației reale.Grav și deranjant în societate este când pe curba distribuției gausiene a...
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Fostul lider al PSD Liviu Dragnea susţine că nu există probe care să îl incrimineze în alte dosare penale. Dragnea neagă că ar fi mers în vacanţe exotice pe bani publici ori pe fonduri...
Sursa: Ziare.com