Secundul lui Mircea Lucescu, dorit ca selectioner - ce raspuns a dat

Sambata, 28 Noiembrie 2015, ora 10:14
3413 citiri
Secundul lui Mircea Lucescu, dorit ca selectioner - ce raspuns a dat
Foto: Facebook/ FC Shakhtar

Antrenorul secund al echipei ucrainene Sahtior Donetk, Alexandru Spiridon, este dorit la conducerea echipei nationale a tarii sale, insa a precizat ca pentru moment isi doreste sa ramana in Ucraina.

Astfel, moldoveanul a refuzat deocamdata ideea de a antrena echipa nationala a Republicii Moldova, relateaza Publika.

"Din pacate, eu sunt un antrenor de club. Imi place sa lucrez in fiecare zi. Sa ma intalnesc cu jucatorii in fiecare zi. Sa pun jocul. Sa gasesc ceva nou in tactica jocului. Cand echipa se aduna o data in trei luni pentru 4-5 zile este greu sa gasesti o modalitate sa schimbi ceva. Trebuie sa schimbi mentalitatea. Nu poti sa-i inveti multe in aceste 3-4 zile. Eu as prefera totusi sa lucrez la un club", a spus Spiridon.

In plus, acesta a precizat ca este impotriva unei solutii ca antrenorul echipei nationale sa activeze si la o echipa de club, cum este cazul actualului selectioner al echipei nationale, Stefan Stoica, antrenor la Zimbru Chisinau.

"Eu in general sunt contra acestei idei. Adica cand este un antrenor si la echipa nationala si la echipa de club. Eu cred ca el trebuie sa fie concentrat numai la una. Imi pare ca si aceasta ca a fost numit la echipa nationala, a inrautatit asupra lucrului lui de la echipa Zimbru. Eu asta am simtit de departe de la Kiev", a mai spus Spiridon.

Nu in ultimul rand, asistenul lui Mircea Lucescu a explicat in ce conditii va mai continua la echipa ucraineana.

"Vom vedea ce se va intampla si cu politica in Ucraina. Vom reveni sau nu la Donetk. E foarte greu sa fii fara spectatorii tai. Fara suporterii tai. Asta se simte. Asta si echipa simte si brazilienii simt asta, care sunt in numar foarte mare la noi. Speram sa se termine ce se intampla in Ucraina si sa revenim la Donetk", a precizat Alexandru Spiridon, in varsta de 55 de ani.

Acesta se afla la echipa ucraineana din 2004, avand 20 de trofee cucerite cu Sahtior Donetk, printre care si Cupa UEFA. De asemenea, este de 5 ori campion al Moldovei cu Zimbrul Chisinau si a mai antrenat echipa nationala a Moldovei in 2001, fiind secund intre 1994 si 2000.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#secund Lucescu echipa nationala, #asistent Lucescu nationala Moldova, #secund Lucescu Moldova , #Sahtior Donetk