Ucrainenii, revoltati de salariul lui Lucescu: "Cum e posibil asa ceva?"

Sambata, 21 Aprilie 2012, ora 15:19

   

Ucrainenii, revoltati de salariul lui Lucescu: "Cum e posibil asa ceva?"
Salariul pe care Mircea Lucescu il castiga i-a infuriat pe ucraineni.

Postul de televiziune UTV Plus a prezentat topul salariilor antrenorilor din Ucraina, iar rezultatele au fost surprinzatoare.

Mircea Lucescu ocupa locul secund in aceasta ierarhie, cu 3 milioane de dolari pe an, in timp ce pe primul loc se afla antrenorul lui Dnepr, Juande Ramos, care castiga dublu.

"Cum e posibil asa ceva? Rezultatele chiar nu mai inseamna nimic in fotbal?", s-au intrebat cei de la televiziunea ucraineana.

Marele rival al lui Lucescu, Yuri Semin de la Dinam Kiev, sta si mai prost, castigand doar 1 milion de dolari pe an.

In cei opt ani petrecuti in Ucraina, Lucescu a castigat cinci titluri, trei cupe, trei supercupe si Cupa UEFA.

C.M.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 8364 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Apollo13
rank 3
Simplu!
Este roman! Tot la fel si in alte meserii fie el si strungar, una e sa fii neamt/englez si una e sa fii roman! Sintem "vinovati" ca ne-am nascut aici!
Stop
rank 2
stai linistit
ucrainieni s-au enervat ca cistiga Lucescu cit 10.000 de Ucrainieni care stau 8-10 ore la strung si pila !! Bineinteles ca nici Lucescu nu are facultate ci a fugit 20 ani dupa minge si acum i lasa pe alti sa fuga dupa ea ,asta e tot . Oricum ce conteaza ca seful lui ramos a cistigat 6 milioane sa i poate da cu o semnatura si o transpiratie ( de frica )de 10 min si seful lui Lucescu pentru 3 Milioane a transpirat 5 min.Ca doar nici unul nu a cistigat bani prin facultati predind sau prin spitale operind !!! Totul de nimic pe P.ul.a or venit pe P.ul.a se duc.. sau crede cineva ca fugitul dupa minge este o valoare imensa pentru societate ???
magog
rank 2
Mai gaina de 5 cartofi!
Si ce scoli crezi tu ca a absolvit cel ce tu zici ca da cu dreptul instingul?
Afla ca Lucescu nu face parte din generatia ta de manalesti, a fost unul dintre cei mai buni studenti ai "Facultatii de comert exterior" si pe unde a dat cu stingul in dreptul a fost apreciat de toti.
De aceeia nu este loc pentru romani, ca sa umplut tara de "destepti" ca tine!
Un singur lucru pot spune, ori cite injuraturi vor urma,daca si Voiculescu si patriciu faceau avere asa cum a facut Lucescu, atunci azi in Romania nu ar fi situatia pe care o mincati in fiecare zi!
Bagati pusca in buzunar, caci la razboiu nu face pac...
niculaeda
rank 5
@magog
- mai usor cu scoala lu' lucescu si in general a alora de la interne fie ca erau sportivi sau nu ! iar la sportivi jalea era maxima !
valencia
rank 1
mai e unu procuror,care traieste din prestatiile la bara....!
mai tineti minte cand mucea si ai lui vizitau minele de carbune de unde vine malaiu ?! sau de vizitele de lucru ale lu copos si pancu & co.la fabricile de tricotaje ale cofetarului ?! e ceva urat mirositor in fotbal ! aaaa,daca fotbalistii erau platiti din incasarile de la meciuri era ok,da sa dai salar de 6 milioane la aburic,ca sa se impiedice marius niculae la 16 m,iar tudor sa mute faultu in careu...nu se merita!
Stop
rank 2
@magog
gaina e fiul lui *** ,punc unu ! Daca esti destul de invirsta atunci sti cum ajungeau fotbalisti studenti ,generali , doctori si ingineri ! Daca era asa de destept Lucica al tau de ce nu a mers fabrica lui de Pantofi extra ?? Ma lasi cu povestile tale . Eu zic ca decit sa dau 3 Miloane de $ la unul care fuge dupa minge mai bine i impart la 20 de chirurgi care salveaza oamenii daca pricepi ,eventual si un psiatru sa fi si tu salvat !
01st1
rank 5
Si un profesor de limba romana...
... sa fii SI TU salvat.
01st1
rank 5
Da, asa e , dar tot nu trebuie sa particularizam
Lucescu are o functie de manager; nu e usor, si sunt sigur ca un timpit n-ar face fata.
Faptul ca a driblat (foarte probabil) facultatea nu inseamna ca n-ar fi fost in stare s-o urmeze normal (ca marea majoritate a fotbalistilor) ci doar ca a putut s-o dribleze.
Si inca ceva: am toata admiratia pentru milioanele alea pe care le cistiga: sunt o masura exacta a valorii lui, pentru ca sunt cistigate cinstit.
01st1
rank 5
@niculaeda
Comentariul asta ar fi trebuit sa fie un raspuns pentru domnia ta, se pare ca am facut un click gresit.
niculaeda
rank 5
@01st1
- s-a marcat ! cu stima.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor