Accident Mircea Lucescu: Vezi cand va fi externat

Sambata, 07 Ianuarie 2012, ora 11:27
2513 citiri
Accident Mircea Lucescu: Vezi cand va fi externat

Antrenorul Mircea Lucescu nu va fi operat, dar va ramane in spital pentru aproximativ o saptamana, au anuntat, vineri, reprezentantii Spitalului Universitar Bucuresti.

"A crescut putin cantitatea de sange din torace. S-a practicat un drenaj, un tub prin care sa fie evacuat sangele care s-a acumulat in cavitatea toracica. O asemenea trauma toracica necesita spitalizare cateva zile. Starea e stabila, nu au aparut complicatii si am aplicat procedurile standard.

In momentul de fata nu se impune o interventie chirurgicala. Pana acum nu a aparut solicitarea ca pacientul sa fie mutat de aici. Se poate asigura un transport sub supraveghere medicala.

Dupa evacuarea sangelui din cavitatea toracica, asteptam ca situatia sa se imbunatateasca. Nu vorbim de o zi, doua, ci de aproximativ o saptamana. In niciun caz Mircea Lucescu nu va fi externat maine sau poimaine.", a declarat Andrei Georgescu, seful Unitatii de Primiri Urgente de la SpitalulUniversitar de Urgenta Bucuresti.

Ultimele noutati despre starea de sanatate a lui Mircea Lucescu

Antrenorul Mircea Lucescu a trecut cu bine prima noapte dupa accidentul grav de circulatie suferit vineri in Bucuresti. Potrivit medicilor, tehnicianul gruparii ucrainene Sahtior Donetk este constient si dialogheaza cu cei din jur.

Mircea Lucescu a fost implicat, vineri, intr-un grav accident de circulatie in Bucuresti, pe Bulevardul Vasile Milea.

Masina condusa de Mircea Lucescu, o Kia Sorento (inmatriculata pe numele sotiei sale - Nely), a fost lovita, in timp ce vira la stanga, de un tramvai, apoi a fost aruncata pe contrasens, unde a fost lovita din nou, de aceasta data de un autovehicul.

Mircea Lucescu, accident grav de circulatie

In urma cu doi ani si jumatate, Mircea Lucescu (66 de ani) a suferit o operatie pentru montarea unui bypass.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Mircea Lucescu accident, #Mircea Lucescu internat spital, #Mircea Lucescu externare , #stiri Mircea Lucescu