Dezvaluire dupa 30 de ani: Cum l-a facut Hagi sa planga pe Mircea Lucescu

Vineri, 23 Septembrie 2016, ora 21:11
10311 citiri
Dezvaluire dupa 30 de ani: Cum l-a facut Hagi sa planga pe Mircea Lucescu
Foto: Hepta.ro

Razvan Lucescu a dezvaluit, dupa 30 de ani, motivul pentru care tatal sau Mircea a plans dupa un telefon primit din partea lui Gica Hagi.

S-a intamplat in 1986, dupa ce Mircea Lucescu a fost dat afara de la echipa nationala la finalul meciului cu Austria, castigat cu 4-0.

Gica Hagi a considerat ca aceasta decizie a fost nedreapta, l-a sunat pe Mircea Lucescu, iar acesta a izbucnit in plans.

"Eram acasa si avea lacrimi. Nu de fericire, desi Romania castigase cu 4-0 in fata Austriei. Erau de durere, culmea, fusese dat afara! Apoi s-a calmat. Cred ca dupa o zi, Hagi l-a facut pe tata sa planga, cand l-a sunat sa-i spuna ca este o greseala demiterea de la nationala, din '86.

Tata fusese criticat ca avusese curajul sa-l puna pe Hagi capitan la 20 de ani, tocmai la meciul cu Irlanda de Nord. Dar tata stia ca Hagi avea sa urce si l-a sustinut, i-a dat incredere. Iar Hagi a tinut sa-i multumeasca, sa-i spuna ca nu-i corect. Emotional, l-a afectat pe tata", a spus Razvan Lucescu pentru Eu Sunt 12.

In aceasta saptamana, Gica Hagi a spus in mai multe randuri ca Mircea Lucescu este antrenorul caruia ii datoreaza totul deoarece l-a promovat la echipa nationala.

C.S.

#Mircea Lucescu plange Gica Hagi, #Mircea Lucescu dat afara nationala , #stiri Mircea Lucescu