Lucescu il ataca pe Valentin Ceausescu: Eu am refuzat sa antrenez Steaua

Miercuri, 12 August 2009, ora 19:30
3607 citiri
Lucescu il ataca pe Valentin Ceausescu: Eu am refuzat sa antrenez Steaua

Mircea Lucescu a lansat un atac la adresa lui Valentin Ceausescu, cel care a dezvaluit ca nu i-a permis tehnicianului sa vina la Steaua in 1985.

"Este o minciuna sfruntata. Am fost de doua ori la generalul Olteanu, care a vrut sa ma aduca la Steaua, iar eu am refuzat. Pana si Piturca a insistat sa vin antrenor acolo in acea perioada. Valentin minte, inventeaza. N-am vrut sa devin niciodata antrenor al Stelei. Si generalul Stanculescu mi-a zis sa vin antrenor in 1991, eram pe punctul de a pleca de la Pisa Calcio la Brescia, l-am refuzat si pe el", a spus Lucescu pentru Evenimentul Zilei.

Antrenorul Sahtiorului a continuat tirul acuzatiilor spunand ca fiul fostului dictator a dezavantajat alte echipe inainte de 1989 protejandu-i pe ros-albastri.

"Ce a mai zis? Cine il mai baga in seama? El a facut multe pentru Steaua, dar a dezavantajat alte echipe, a schimbat toata federatia dupa ce Steaua a castigat Cupa Campionilor in 1986, jucatorii sai evoluau in meciurile din campionat cu zece cartonase galbene si nimeni nu zicea nimic. Toata conducerea federatiei si angajatii de-acolo erau sustinatorii Stelei", a mai spus Lucescu.

Omul care a adus Cupa UEFA la Donetk il acuza pe Valentin Ceausescu ca l-a demis de la echipa nationala dupa meciul cu Austria si ca nu i-a permis sa castige titlul cu Dinamo.

"Valentin a avut o contributie foarte mare la castigarea Cupei Campionilor din 1986, e si meritul lui. Nu pot uita insa ca, dupa 4-0 cu Austria, Valentin cu familia lui m-au demis de la nationala. De ce? Fiindca aveam popularitate. Nu m-au mai lasat sa castig niciun campionat cu Dinamo. Am luat doar doua Cupe in acea perioada. In returul de la Viena, cu Austria, au fost bagati in teren toti jucatorii Stelei. Ne-am fi calificat la Europenele din 1988 daca nu s-ar fi actionat la comanda", a conchis Lucescu, mentioneaza sursa citata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
După "falimentul" proiectului Cristiano Bergodi, acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, lucrează la un plan nou pentru Rapid. Conform informațiilor furnizate de jurnalistul Sorin...
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
#mircea lucescu, #Valentin Ceausescu, #contre Lucescu Valentin Ceausescu, #Lucescu refuzat Steaua , #stiri Mircea Lucescu