Mircea Lucescu a stat în spital 24 de zile. ”Slavă Domnului că s-a întors după o lungă boală!”

Luni, 30 August 2021, ora 10:18
4930 citiri
Mircea Lucescu a stat în spital 24 de zile. ”Slavă Domnului că s-a întors după o lungă boală!”
Mircea Lucescu

După victoria categorică (7-0) a echipei antrenate de Mircea Lucescu, patronul clubului Dinamo Kiev, Igor Surkis, a făcut dezvăluiri despre suferința prin care a trecut tehnicianul român, conform news.ro.

"Fără Lucescu, am pierdut, 0-2, în faţa celor de la Kolos exact acum un an. Diferenţa este uriaşă. Atât fanii, cât şi specialiştii pot vedea acest lucru. Toată lumea vede. O echipă complet diferită. O echipă matură care ştie ce vrea pe teren. Nu totul funcţionează, dar băieţii se străduiesc să crească. Este cel mai important.

Slavă Domnului că Lucescu s-a întors după o lungă boală. Nimeni nu credea că va dura atât de mult. A petrecut 24 de zile în spital. Acum e bine. Va merge acasă timp de 3-4 zile, apoi se va întoarce şi va pregăti echipa", a spus Surkis, potrivit presei ucrainene.

Dinamo Kiev a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 7-0 (6-0), pe Kolos Kovalivka, în etapa a VI-a a campionatului din Ucraina.

Cum Şahtior a terminat la egalitate, în deplasare, scor 1-1 (1-0), cu FC Minai, echipa lui Mircea Lucescu este lider în clasament, cu 16 puncte, şi cu un avantaj de trei puncte, faţă următoarele două clasate, rivala din Doneţk şi Dnipro-1, care au acumulat câte 13 puncte.

Mircea Lucescu a avut probleme de sănătate în ultima perioadă. Mai întâi a acuzat o stare gripală, apoi a fost supus, la Kiev, unei operaţii pentru îndepărtarea unui chist. El a lipsit de la mai multe meciuri ale echipei lui din acest început de sezon, iar la altele a stat în lojă.

Tehnicianul român a apărut, sâmbătă, pentru prima dată pe banca echipei Dinamo Kiev, la victoria categorică înregistrată cu Kolos.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Căpușele au trimis zeci de oameni la Urgențe. Ce trebuie făcut pentru a nu mai ajunge la spital
Căpușele au trimis zeci de oameni la Urgențe. Ce trebuie făcut pentru a nu mai ajunge la spital
Zeci de botoșăneni au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost mușcați de căpușe, în intervalul 1-15 aprilie. Potrivit reprezentanților Spitalului Județean "Mavromati", 26 de...
Moldova poate adera la UE doar cu Ucraina ca scut anti-Rusia
Moldova poate adera la UE doar cu Ucraina ca scut anti-Rusia
Referendumul pentru aderarea Republicii Moldova la UE este o certitudine. Acesta va avea loc pe 20 octombrie 2024, concomitent cu alegerile prezidențiale. Curtea Constituțională de la...
#mircea lucescu, #dinamo kiev, #Ucraina, #spital , #stiri Mircea Lucescu
Comentarii