Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Mircea Lucescu, "nebun la volan"

Luni, 09 Ianuarie 2012, ora 14:50
5527 citiri
Mircea Lucescu, "nebun la volan"

Mircea Lucescu nu a fost niciodata un sofer linistit, acest lucru fiind dovedit si de cateva pasaje scrise acum trei decenii de marele Ioan Chirila.

In cartea dedicata lui antrenorului roman, intitulata simplu - "Lucescu" - Ioan Chirila povesteste cateva episoade din viata tumultoasa de sofer a tehnicianului care a adus Cupa UEFA la Donetk.

Intr-unul dintre acestea, Mircea Lucescu este numit de Chirila "nebun la volan", din cauza modului in care acesta isi conducea masina, informeaza editia tiparita a cotidianului Libertatea.

"A venit Lucescu de la Hunedoara cu masina. A venit e un fel de a spune. Ca intotdeauna, e un fel de prabusire spre Bucuresti, prin Valea Oltului si pe Dealul Negru (n.r. - celebra sosea cu serpentine, din judetul Arges). N-am sa reusesc niciodata sa inteleg cum se impaca echilibrul general al lui Mircea cu aceasta forma de nebunie la volan, un fel de cavalcada pe miimi de secunde", a scris Chirila in cartea "Lucescu".

Mai mult, "nea Mircea" s-ar fi rasturnat chiar cu batrana Dacie din cauza vitezei cu care conducea catre o partida de fotbal.

"A fost pretutindeni acest director tehnic in trening, mereu la volanul masinii, cu care s-a si rasturnat o data, ca sa prinda repriza a doua a unui meci peste Dealul Negru", se mai arata in scrierile lui Chirila.

Regretatul jurnalist sportiv a mai povestit cum Mircea Lucescu a ajuns la sediul FRF, ca sofer al unor jucatori de nationala, cu masina ce parea desprinsa din Raliul Dakar.

"O masina rosie s-a oprit in fata, pe Vasile Conta (n.r. - strada pe care se afla sediul FRF). Parea venita de la Dakar, dupa raliul Safari. Au coborat Lucescu, Andone, Klein, Gabor si Rednic. Au venit direct de la Cluj", a scris Ioan Chirila, referindu-se la un episod petrecut pe 26 octombrie 1981, mentioneaza sursa citata.

Mircea Lucescu a fost implicat, vineri, intr-un grav accident de circulatie in Bucuresti, pe Bulevardul Vasile Milea.

Masina condusa de Mircea Lucescu, un autoturism SUV Kia Sorento, a fost lovita, in timp ce vira la stanga, de un tramvai, apoi a fost aruncata pe contrasens, unde a fost lovita din nou, de aceasta data de un autovehicul.

Mircea Lucescu, accident grav de circulatie

Mircea Lucescu a fost transportat la Spitalul Universitar din Bucuresti, unde s-a constatat ca are o contuzie toracica severa, dar si multiple fracturi costale.

Mircea Lucescu a fost operat cu succes

Mircea Lucescu rupe tacerea! Declaratii incredibile despre accidentul care l-a bagat in spital

Duminica, el a fost supus unei interventii chirurgicale. Medicii au anuntat, in aceeasi zi, ca operatia, efectuata pentru indepartarea din cavitatea toracica a unei cantitati mari de lichid acumulata sub dren, a fost efectuata cu succes.

Din primele cercetari ale politistilor rezulta faptul ca Mircea Lucescu este singurul vinovat al accidentului, el fiind cel care a virat neregulamentar la stanga, trecand peste linia de tramvai si linia dubla continua.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#mircea lucescu nebun volan, #mircea lucescu accident masina, #mircea lucescu operat accident bucuresti , #stiri Mircea Lucescu