Oferta neasteptata pentru Mircea Lucescu: Ce pozitie ar putea ocupa la un club celebru

Marti, 18 Aprilie 2017, ora 15:05
20995 citiri
Oferta neasteptata pentru Mircea Lucescu: Ce pozitie ar putea ocupa la un club celebru
Foto: zenit.ru

Zilele lui Mircea Lucescu pe banca tehnica a celor de la Zenit Sankt Petersburg par a fi numarate, insa tehnicianul roman nu duce lipsa de oferte tentante.

Ultima propunere pentru antrenorul ajuns la 71 de ani e de a ocupa functia de director general al celor de la Galatasaray Istanbul, anunta publicatia Fotospor.

Conform sursei mentionate, presedintele lui Galatasay, Dursun Ozbek, l-a sunat de mai multe ori pe Lucescu, iar acesta l-a invitat la Santk Petersburg pentru a discuta in detaliu.

Lucescu pare tentat de oferta turcilor, mai ales ca intentia e de a nu veni singur, ci cu fiul sau Razvan, care ar urma sa ocupe functia de antrenor principal!

"Mircea Lucescu se va ocupa de finantatele echipei, urmand a implementa modelul Sahtior, cu transferuri din America de Sud", scrie publicatia turca.

Varianta surpriza pentru Mircea Lucescu: Ce echipa l-a ofertat

Mircea Lucescu a pregatit-o pe Galatasaray in perioada 2000-2002, reusind sa castige campionatul in Turcia si Supercupa Europei.

I.G.

#Mircea Lucescu oferta Galatasaray, #Lucescu director general Galatasaray, #Razvan Lucescu antrenor Galatasaray , #stiri Mircea Lucescu
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
Poza Baltagul
Baltagul
rank 1
tiganu Lucescu ar putea cara bagaje sau sofer de tramvai sau portar!