Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Turcii nu l-au uitat pe Lucescu: Galatasaray si Besiktas, alaturi de roman

Sambata, 07 Ianuarie 2012, ora 14:51
2290 citiri
Turcii nu l-au uitat pe Lucescu: Galatasaray si Besiktas, alaturi de roman

Cluburile Galatasaray si Besiktas ii ureaza insanatosire grabnica antrenorul Mircea Lucescu, ranit intr-un accident petrecut vineri pe Bulevardul Vasile Milea in Bucuresti.

Imediat ce au aflat de accidentul suferit de "Il Luce", oficialii echipei Galatasaray Istanbul, i-au transmis insanatosire grabnica tehnicianului roman prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial.

"Am aflat cu regret ca Mircea Lucescu, fostul antrenor al formatiei noastre, a suferit un accident rutier vineri. Suntem alaturi de el si ii uram insanatosire grabnica.", au scris reprezentantii gruparii "Cim-Bom".

Mircea Lucescu a pregatit formatia care acum evolueaza pe Turk Telekom Arena timp de doua sezoane (2000-2002).

Un mesaj similar a fost publicat si de clubul Besiktas Istanbul, pe care Lucescu l-a antrenat in perioada 2002-2004.

"Am aflat cu tristete ca fostul nostru antrenor Mircea Lucescu a suferit un accident rutier. Ii transmitem urarile noastre de insanatosire grabnica lui Mircea Lucescu, care, dupa accidentul suferit in capitala Romaniei, Bucuresti, a fost transportat la spital.", se mentioneaza in comunicatul clubului turc.

Mircea Lucescu a fost implicat, vineri, intr-un grav accident de circulatie in Bucuresti, pe Bulevardul Vasile Milea.

Accident Mircea Lucescu: Vezi cand va fi externat

Masina condusa de Mircea Lucescu, o Kia Sorento (inmatriculata pe numele sotiei sale - Nely), a fost lovita, in timp ce vira la stanga, de un tramvai, apoi a fost aruncata pe contrasens, unde a fost lovita din nou, de aceasta data de un autovehicul.

Mircea Lucescu, accident grav de circulatie

Antrenorul campioanei Ucrainei, Sahtior Donetk, se afla internat la sectia Terapie Intensiva a Spitatului Universitar si Capitala. Medicii au anuntat ca acesta nu necesita o interventie chirurgicala, dar ca va ramane sub supraveghere medicala aproximativ o saptamana.

In urma cu doi ani si jumatate, Mircea Lucescu (66 de ani) a suferit o operatie pentru montarea unui bypass.

C.F.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Mircea Lucescu accident, #Mircea Lucescu internat, #Lucescu mesaj Turcia, #Lucescu mesaj Galatasaray Besiktas , #stiri Mircea Lucescu