Ucraina fierbe: Mircea Lucescu se impune in marele derbi cu Dinamo Kiev

Miercuri, 16 Aprilie 2014, ora 21:55
5141 citiri
Ucraina fierbe: Mircea Lucescu se impune in marele derbi cu Dinamo Kiev

Sahtior Donetk, echipa pregatita de Mircea Lucescu, a castigat marele derbi al Ucrainei disputat la Kiev, impotriva lui Dinamo, cu scorul de 2-0.

Intr-un moment in care Ucraina este lovita de o serie de conflicte violente, Lucescu s-a impus fara probleme pe terenul lui Dinamo Kiev.

Luiz Adriano a deschis scorul in minutul 11, dupa o pasa excelenta a lui Tyson, stabilind o simpla formalitate.

Varful brazilian a reusit dubla in minutul 34, ajungand astfel la golul cu numarul 100 in tricoul lui Sahtior Donetk.

Dupa acest rezultat, Sahtior o egaleaza la puncte (50) pe Dnepr in fruntea clasamentului, insa echipa lui Lucescu are un meci mai mult disputat.

Etapa urmatoare, Sahtior Donetk o va intalni pe Metalurg, sambata de la ora 17:00.

DINAMO - SAHTIOR 0-2

1 - Fluier de start!

11 - Luiz Adriano deschide scorul pentru echipa lui Lucescu.

34 - Luiz Adriano reuseste dubla pentru Sahtior.

45 - Pauza!

46 - Se reia jocul!

Inaintea acestei confruntari, echipa lui Lucescu ocupa locul 2, cu 47 de puncte, in timp ce Dinamo este pe trei, cu 43 de puncte. Lider este Dnepr, cu 50 de puncte.

Meciul Dinamo - Sahtior, derbiul traditional al Ucrainei, este mai tensionat ca oricand, in contextul conflictului din tara vecina. Mircea Lucescu a facut un apel public inaintea meciului prin care le solicita suporterilor din Kiev sa vina la stadion cu gandul doar la fotbal.

Sud-estul Ucrainei este framantat de ciocniri intre trupele ucrainene si separatisti, dupa ce presedintele ucrainean Oleksandr Turcinov a decretat inceperea unei operatiuni anti-teroriste pentru a elimina riscul de federalizare a tarii sau chiar de rupere.

In mai multe puncte ale regiunii trupele ucrainene trebuiau sa intervina "intr-o maniera responsabila si echilibrata", insa la fata locului, operatiunea s-a transformat in ciocniri cu fortele de auto-aparare, pro-ruse.

Exista rapoarte ale presei locale care vorbesc despre vehicule armate preluate de separatisti, operatiuni de "curatare" a regiunii Donetk si soldati ucraineni sechestrati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dinamo Kiev Sahtior, #Dinamo Kiev Sahtior Live, #Mircea Lucescu Sahtior , #stiri Mircea Lucescu
Comentarii