Presa din Rusia prezinta cele 5 nemultumiri ale lui Mircea Lucescu: Se plange de orice!

Marti, 11 Aprilie 2017, ora 20:03
5882 citiri
Presa din Rusia prezinta cele 5 nemultumiri ale lui Mircea Lucescu: Se plange de orice!
Foto: zenit.ru

Zilele lui Mircea Lucescu pe banca tehnica a celor de la Zenit Sankt Petersburg sunt numarate, iar presa din Rusia prezinta nemultumirile tehnicianului roman.

Rezultatele sub asteptari din acest sezon, dar si neintelegerile cu jucatorii l-au dus pe Lucescu in pragul demiterii, potrivit publicatiei ruse Sport Weekend.

Totusi, nu doar oficialii lui Zenit sunt nemultumiti, ci si Mircea Lucescu e dezamagit de conditiile din Rusia.

"Se plange de orice. Nu-i place nimic in Rusia. Nici arbitrii, nici jurnalistii, nici agentii, nici jucatorii sai si nici macar sefii", noteaza sursa citata, care apoi prezinta cele 5 nemultumiri ale antrenorului roman:

1. E nemultumit de campania de transferuri

"Cand am venit la Zenit, era o echipa, dar liderii ei au fost vanduti" - Mircea Lucescu.

Totusi, declaratia lui Lucescu nu e pe placul jurnalistilor sursei citate, care considera ca: "Doar un jucator de top a fost cedat: Witsel. In schimb, transferurile facute de Lucescu ridica multe semne de intrebare"

2. Nu e satisfacut de jocul lui Shatov

"Shatov s-a scos singur din echipa din cauza accidentarilor. Cateodata acestea exista, altadata e foarte greu pentru mine sa-mi dau seama cat se serioase sunt" - Mircea Lucescu.

Inainte de sosirea lui Lucescu, Oleg Shatov era cel mai bun jucator rus de la Zenit, insa conflictul cu acesta l-a trecut pe banca e rezerve. Considerat unul dintre putinii jucatori rusi capabili sa joace intr-un campionat de top, Shatov a ajuns acum sa fie pierdut.

3. Nu-i are la inima pe jurnalisti

"Sunt convins ca vor aparea articole care vor vrea sa ne destabilizeze" - Mirca Lucescu.

Aparent, acesta e unul dintre acele articole. Zenit, cel mai bogat club din Rusia, e departe de titlu si risca sa nu prinda nici macar locul doi. Dar jurnalistii sunt de vina!

4. Nici agenti de jucatori nu sunt pe placul lui

"Selyuk nu are nici macar dreptul de a intra in Rusia sau Ucraina, dar comenteaza orice. E un parazit care traieste pe spatele lui Yaya Toure" - Mircea Lucescu.

Dmitry Selyuk si Mircea Lucescu au un conflict mai vechi, inceput inca de la Donetk. Dar in fiecare zi in care se cearta cu Selyuk, Lucescu e din ce in ce mai putin simpatizat.

5. Arbitrii sunt impotriva lui

"As fi vrut ca arbitrii sa-l penalizeze pe Guliyev, care a faultat de cinci ori la rand si ne-a stricat contraatacurile, dar a primit un galben abia pe final" - Mircea Lucescu.

Aceasta e ultima plangere a lui Lucescu la adresa arbitrilor. N-a existat nici macar un meci dupa care antrenorul roman sa nu se planga de arbitri. Dupa un punct, devine ridicol.

In incheiere, jurnalistii rusi concluzioneaza: "Cateodata pare ca Lucescu e enervat de orice in Rusia. Cu o asemenea atitudine e foarte greu sa obtii rezultate. Totusi, s-ar putea sa fie prea tarziu momentul in care va realiza asta".

O alta publicatie din Rusia a anuntat, luni seara, ca Mircea Lucescu va fi demis la finalul acestui sezon.

Totusi, tehnicianul roman in varsta de 71 de ani nu duce lipsa de oferte, fiind dorit in Turcia, la Fenerbahce.

3 e locul ocupat de Zenit in clasamentul primei ligi de fotbal din Rusia, la 8 puncte distanta de prima clasata, Spartak Moscova.

Weekendul urmator, Zenit o va intalni chiar pe Spartak, in deplasare, la Moscova.

Contractul lui Mircea Lucescu cu Zenit St. Petersburg se intinde pana in vara lui 2018, insa, conform unor surse ale presei din Rusia, exista o clauza prin care oficialii gruparii ruse il pot da afara pe tehnicianul roman in vara, fara sa-i plateasca nicio despagubire, in cazul in care echipa nu termina pe primul loc.

4 milioane de euro pe sezon primeste Lucescu la Zenit Sankt Petersburg.

Favorit sa-i ia locul lui Il Luce e italianul Claudio Ranieri, in prezent liber de contract dupa ce a fost dat afara de la Leicester.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Mircea Lucescu nemultumiri Rusia, #Mircea Lucescu demis Zenit , #Zenit